DC Super Hero Girls: Intergalactic Games online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERITELD. Maak je op voor de Intergalactic Games; een vriendelijke wedstrijd om vrede in het universum te brengen. Maar met deze strijdende teams kan het wel eens flink pittig worden! Het Super Hero High team komt tegenover Korguar en de Female Furies te staan. Gaan ze winnen? Sluit je aan bij Wonder Woman, Supergirl en Batgirl en ontrafel een nog grotere uitdaging buiten het veld wanneer een van de teams een veel sinistere drijfveer blijkt te hebben om de strijd aan te gaan. - DC Super Hero Girls: Intergalactic Games
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
DC Super Hero Girls: Intergalactic Games
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

DC Super Hero Girls: Intergalactic Games

NEDERLANDS ONDERITELD. Maak je op voor de Intergalactic Games; een vriendelijke wedstrijd om vrede in het universum te brengen. Maar met deze strijdende teams kan het wel eens flink pittig worden! Het Super Hero High team komt tegenover Korguar en de Female Furies te staan. Gaan ze winnen? Sluit je aan bij Wonder Woman, Supergirl en Batgirl en ontrafel een nog grotere uitdaging buiten het veld wanneer een van de teams een veel sinistere drijfveer blijkt te hebben om de strijd aan te gaan.
Waardering:
Categorie: Animatie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!