Mclaren online kijken / downloaden: De naam McLaren staat voor uitblinken in autoracen en is tegenwoordig synoniem aan superieure auto's. Minder bekend is dat het merk is opgericht door een pionier uit Nieuw-Zeeland die zijn droom wilde verwezenlijken. Tegen alle verwachtingen liet Bruce zijn team tot grote hoogten stijgen en werd hijzelf een autosportkampioen en -held, die op tragische wijze om het leven kwam. Een inspirerend verhaal over een jonge jongen van eenvoudige komaf die het durfde op te nemen tegen de elitaire wereld van het autoracen en daarbij ook nog eens won. - Mclaren
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Mclaren

De naam McLaren staat voor uitblinken in autoracen en is tegenwoordig synoniem aan superieure auto's. Minder bekend is dat het merk is opgericht door een pionier uit Nieuw-Zeeland die zijn droom wilde verwezenlijken. Tegen alle verwachtingen liet Bruce zijn team tot grote hoogten stijgen en werd hijzelf een autosportkampioen en -held, die op tragische wijze om het leven kwam. Een inspirerend verhaal over een jonge jongen van eenvoudige komaf die het durfde op te nemen tegen de elitaire wereld van het autoracen en daarbij ook nog eens won.
Waardering:
Acteurs: Dwayne Cameron
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!