Suske en Wiske en de Texas Rakkers: NEDERLANDS GESPROKEN. Dark City, Texas. Een vreselijke bandiet, genaamd Jim Parasijt runt een illegale whiskystokerij. Parasijt wil 'de grootste' worden en heeft daarom een magisch poeder ontwikkeld dat iedereen kan verkleinen. De lokale Texas Rangers, onder leiding van de dappere Ranger Tom, proberen Parasijt te stoppen, maar worden in de val gelokt. Tom en zijn Rangers worden verkleind en in whiskyflessen gestopt. In een ontsnappingspoging komt de fles waarin Ranger Tom zit in een krat terecht dat wordt verscheept naar BelgiŽ en komt zo in handen van Lambik, die een krat whisky aangesmeerd krijgt van Theofiel Boomerang. Suske, Wiske, Tante Sidonia, Lambik, Jerom en professor Barabas krijgen het verhaal te horen en besluiten Ranger Tom te helpen. Barabas zal proberen Ranger Tom weer te vergroten en de rest reist af naar Dark City om daar Jim Parasijt tegen te houden.
×
Suske en Wiske en de Texas Rakkers
NEDERLANDS GESPROKEN. Dark City, Texas. Een vreselijke bandiet, genaamd Jim Parasijt runt een illegale whiskystokerij. Parasijt wil 'de grootste' worden en heeft daarom een magisch poeder ontwikkeld dat iedereen kan verkleinen. De lokale Texas Rangers, onder leiding van de dappere Ranger Tom, proberen Parasijt te stoppen, maar worden in de val gelokt. Tom en zijn Rangers worden verkleind en in whiskyflessen gestopt. In een ontsnappingspoging komt de fles waarin Ranger Tom zit in een krat terecht dat wordt verscheept naar BelgiŽ en komt zo in handen van Lambik, die een krat whisky aangesmeerd krijgt van Theofiel Boomerang. Suske, Wiske, Tante Sidonia, Lambik, Jerom en professor Barabas krijgen het verhaal te horen en besluiten Ranger Tom te helpen. Barabas zal proberen Ranger Tom weer te vergroten en de rest reist af naar Dark City om daar Jim Parasijt tegen te houden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (10)Suske en Wiske en de Texas Rakkers
Geschreven door: Shirley
   20-04-2013
Suske en Wiske in animatie. Deze animatie laat de stripverhalen levend worden. Een Texasranger zit achter een bandiet aan en wordt door hem overmeesterd. Door een ongelukje wordt hij verkleind en komt bij Lambik en zo bij Suske en Wiske terecht. Deze besluiten hem te hulp te schieten. Een leuk avontuur vol humor zoals dat alleen bij Suske en Wiske kan. Van mij krijgt de film een negen. Jammer dat er niet meer gemaakt of te huur zijn.
Geschreven door: Anoniem
   16-01-2013
Een feest van herkenning voor mijn kinderen en mijzelf, allemaal fans van de stripboeken. Het is een spannend en origineel verhaal met, zoals gebruikelijk, een flinke dosis humor. De animaties zijn 'levensecht' en niemand verbaast zich erover dat Jerommeke zo goed kan functioneren met zijn ogen altijd gesloten... Geslaagde film!
Geschreven door: Anoniem
   28-11-2012
Een hele leuke film, echt genieten.
Geschreven door: Anoniem
   04-11-2012
Suske en Wiske is echte jeugdsentiment. Deze film is dan ook heel leuk voor de hele familie.
Geschreven door: Renate
   30-10-2012
Mijn oudste zoon is gek op de Suske en Wiske-strips en vond de film dan ook erg leuk. Voor mijn jongste is de film sowieso leuker dan de strips.
Geschreven door: Gilles
   29-03-2012
Ik lees totaal niet graag maar ik vind de strips vťťl mooier dan de film...!
Geschreven door: Roderick
   24-01-2012
Echt een Suske en Wiske verhaal! Zelfs als je de stripboeken niet zou kennen krijg je echt een goed beeld van de personages. Deze film heeft veel humor en laat een spannend verhaal je huiskamer binnenkomen. Geniet met het hele gezin. Zeker een aanrader.
Geschreven door: stefan
   19-07-2011
Een leuk verhaal. Lijkt veel op de stripboeken. Die zelfde beleving heb je nu in de film. Ook leuk is dat de kinderen tot het einde aan het raden zijn wie het nou is.
Geschreven door: mario
   28-05-2011
Houterige animatie, iets wat met een goed gebracht verhaal niet zou opvallen noch storen. Sterke afwijking van 't origineel verhaal, zelfs een groffe afwijking van het algemeen concept van Suske en Wiske zoals gebracht door hun geestelijke vader Willy Vandersteen. Neen, voor mij was het een teleurstelling.
Geschreven door: Coen
   30-12-2009
erg goed geanimeerd en de kids (en wij) zaten aandachtig en vol spanning te kijken. Goed verhaal lijn!
Schrijf zelf een review
loading