Punisher - War Zone: De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privéleger.
×
Punisher - War Zone
De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privéleger.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (1)Punisher - War Zone
Geschreven door: Tim
   13-11-2016
De punisher doet wat hij het beste kan, namelijk criminelen oppakken of meer bepaald straffen met de dood als strafmaat. Dit gaat van kogelwonden, explosies, snijwonden en zo verder. Maar in deze film komt er een laten we zeggen een aartsvijand op het menu te staan, deze werd keurig in elkaar genaaid na een mislukte straf van de punischer en hiermee is de strijd geopend.
Schrijf zelf een review
loading