Half Past Dead: Welkom in het nieuwe Alcatraz! "The Rock" is weer geopend. De eerste crimineel die wacht op de elektrische stoel heeft echter nog een groot geheim ter waarde van 200 miljoen dollar. Een groep commando's onder leiding van Donny (Morris Chestnut) dringt de gevangenis binnen om de gevangenen te dwingen de schuilplaats van het goud te vertellen. Undercover FBI-agent Sascha Petrosivitch (Steven Segal) was al in de gevangenis maar moet nu ook zien te voorkomen dat de zaak escaleert!
×
Half Past Dead
Welkom in het nieuwe Alcatraz! "The Rock" is weer geopend. De eerste crimineel die wacht op de elektrische stoel heeft echter nog een groot geheim ter waarde van 200 miljoen dollar. Een groep commando's onder leiding van Donny (Morris Chestnut) dringt de gevangenis binnen om de gevangenen te dwingen de schuilplaats van het goud te vertellen. Undercover FBI-agent Sascha Petrosivitch (Steven Segal) was al in de gevangenis maar moet nu ook zien te voorkomen dat de zaak escaleert!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Half Past Dead
Geschreven door: Nicole
   14-02-2012
Een echte stevige actie film, er zijn al vele films gemaakt over en in Alcatraz, deze film is supergoed. Steven Seagal als Sacha en Ja Rule als Nick zijn samen een super (acteer) duo, wat de film ook tot een mooi contrast maakt. Het is een ijzersterk verhaal, spannend, veel actie en geweld, eigenlijk precies zoals we Steven Seagal ook kennen. Sacha komt als undercover FBI agent terecht in de gevangenis van Alcatraz, waar op dat moment een gevange de doodstraf krijgt, die een treinroof van 200 miljoen heeft gepleegd, de FBI is al ongeveer 17 bezig om de schuilplaats van die 200 miljoen te vinden. Dan vindt er een inval plaats van een groep commando's die ook achter de buit van 200 miljoen dollar zit en nemen de gevangenis over, Sasha (Steven Seagal) en Nick staan er nu alleen voor om te zorgen dat de zaak niet gaat escaleren, en gaan het gevecht aan met de commando's. Een ruige film, met een goed verhaal, vecht/schiet scenes zijn mooi in beeld gebracht, en de kleding en personages van de commando-groep vond ik er ruig en geweldig uitzien, goede cast, voor fans van dit genre, zonde als je deze film niet kijkt, dus huren maar!!!
Geschreven door: Hüseyin
   03-01-2012
Super film. Echt de moeite waard om te kijken. Met actiescènes. En de cast is geweldig! Echt een aanrader! Steven Sseagal en Nicholas maken de film compleet.
Schrijf zelf een review
loading