Charlotte Gray: Frankrijk, 1942, tijdens de bezetting door de Duiters. Charlotte Gray, een jonge vrouw uit Schotland die als geheim agent is gerekruteerd, is actief in het Franse verzet. Haar eigenlijke doel is echter om haar minnaar te redden die in de Royal Air Force zit. Al gauw ontdekt ze dat zij in een wereld waar alles geheim is, alleen zichzelf kan vertrouwen.
×
Charlotte Gray
Frankrijk, 1942, tijdens de bezetting door de Duiters. Charlotte Gray, een jonge vrouw uit Schotland die als geheim agent is gerekruteerd, is actief in het Franse verzet. Haar eigenlijke doel is echter om haar minnaar te redden die in de Royal Air Force zit. Al gauw ontdekt ze dat zij in een wereld waar alles geheim is, alleen zichzelf kan vertrouwen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Charlotte Gray
Geschreven door: Vicky
   01-03-2015
Terreur sluipt langzaam maar zeker in ieder mens gedurende de oorlog en ook erna. Deze indrukwekkende film over heldhaftigheid , drama , oorlog , verdriet en liefde toont ons wat er in velen omging . Charlotte Grey is een zeer aantrekkelijke intelligente vrouw die een opleiding volgt om gedropt te worden in een oorlogsgebied en krijgt anoniem instructies te volgen. Een pakkende film met acteurs die hun rol zeer goed kennen . Verdient een dikke 10 ! Geen minuutje verveling !
Schrijf zelf een review
loading