Eden Lake: Jenny en haar vriend Steve laten Londen achter zich voor een weekendje kamperen in de natuur. Maar nadat ze hun tent hebben opgezet bij Eden Lake, worden ze al snel lastig gevallen door een groep luidruchtige en agressieve jongeren. Het romantische uitje verandert in een nachtmerrie. Wat begint met pesterijen, loopt al snel uit de hand, totdat Jenny en Steve gedwongen worden voor hun levens te vechten.
×
Eden Lake
Jenny en haar vriend Steve laten Londen achter zich voor een weekendje kamperen in de natuur. Maar nadat ze hun tent hebben opgezet bij Eden Lake, worden ze al snel lastig gevallen door een groep luidruchtige en agressieve jongeren. Het romantische uitje verandert in een nachtmerrie. Wat begint met pesterijen, loopt al snel uit de hand, totdat Jenny en Steve gedwongen worden voor hun levens te vechten.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Eden Lake
Geschreven door: Jack
   22-04-2012
Best wel een spannende film, wel jammer van het plot, stom dat the bad guys het winnen van het slachtoffer. Ik hoopte eigenlijk dat de vrouw zou ontsnappen en zich alsnog zou wreken, misschien deel 2?
Geschreven door: Jochen
   29-11-2009
Een originele film met een origineel einde. Enkele dramatische momenten en enkele spannende scenes. Misschien een beetje onrealistisch maar na een tijdje let je daar niet meer op. Ik vond Kelly Reilly in het 1ste halfuur tegensteken maar daarna deed ze het best wel. Heb eigenlijk geen problemen met deze film tot op een paar details na. Een aanrader maar geen topfilm.
Schrijf zelf een review