Vicky Cristina Barcelona: Vicky en Cristina zijn twee Amerikaanse vrouwen die de zomer in Barcelona doorbrengen. Daar ontmoeten ze een Spaanse schilder en diens mooie, maar knettergekke ex-vrouw. Samen raken ze verwikkeld in een romantisch avontuur dat voor sommige van hen een tragedie en voor andere een wonder is.
×
Vicky Cristina Barcelona
Vicky en Cristina zijn twee Amerikaanse vrouwen die de zomer in Barcelona doorbrengen. Daar ontmoeten ze een Spaanse schilder en diens mooie, maar knettergekke ex-vrouw. Samen raken ze verwikkeld in een romantisch avontuur dat voor sommige van hen een tragedie en voor andere een wonder is.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Vicky Cristina Barcelona
Geschreven door: Anoniem
   21-03-2014
Mooie film, vol romantiek. Prachtige beelden van Barcelona. Je krijgt meteen zin in vakantie. Het verhaal gaat over een driehoeksrelatie. In het begin is iedereen erg gelukkig met elkaar. Maar op een gegeven moment ontstaan er barsten in het geluk. Je hoopt dat iedereen weer gelukkig met elkaar wordt. Als je wil weten wat er gebeurt, kijken!!
Geschreven door: Anoniem
   30-01-2014
Van deze film krijg je spontaan zin om het vliegtuig richting Barcelona te pakken, erg sfeervolle film. De film kijkt lekker weg. Vooral het type dat Penelope Cruz neerzet is zeer vermakelijk.
Geschreven door: Anoniem
   25-01-2014
Mooie, sfeervolle film. Over een (driehoeks)liefdesrelatie. Zeer mooi gespeeld en de film geeft een inkijken in de binnenwereld van de actrices. Hierdoor ga je als kijker meeleven en jezelf afvragen hoe jezelf zou handelen en de liefde ervaart. De film is niet zo recent meer, waardoor de film soms wat traag is in montage, maar het verhaal en het spel maken dit meer dan goed. Zeer goede film en toppertje.
Schrijf zelf een review
loading