Righteous Kill: Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker, allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen. Iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending wanneer twee jonge rechercheurs, die ook bij de zaak betrokken zijn, met de beschuldigende vinger richting Turk wijzen. Zou hij de moordenaar kunnen zijn?
×
Righteous Kill
Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker, allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen. Iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending wanneer twee jonge rechercheurs, die ook bij de zaak betrokken zijn, met de beschuldigende vinger richting Turk wijzen. Zou hij de moordenaar kunnen zijn?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Righteous Kill
Geschreven door: Eloy
   27-01-2012
Geweldig! Hier hou ik van. In deze film is niets wat het lijkt. Je wordt als kijker van het ene naar het anders spoor geleid. Je weet niet wat je wel en niet moet geloven. Er is een seriemoordenaar voor de verandering goed bezig. Alle 'hufters' worden om zeep geholpen! Een zoektocht naar de seriemoordenaar begint... Een aanrader voor diegene die van een onverwachte plotwending houdt!
Schrijf zelf een review
loading