JCVD: Het gaat niet goed met Jean-Claude. Steven Seagal pikt al zijn goede rollen in en financieel zit hij aan de grond. In een poging om het hectische leven in Hollywood te ontvluchten, vliegt hij naar zijn geboortestad Brussel. Wanneer hij een bank binnenstapt om een cheque te verzilveren, komt hij midden in een gijzeling terecht. De bank wordt overvallen en Jean-Claude krijgt de schuld! De politie, het publiek buiten en zelfs zijn ouders denken dat hij de bankrover is. Al snel draait de gijzeling uit op een krankzinnig mediacircus waarin Jean-Claude niet alleen de bankrovers tegenover zich heeft, maar ook de politie en de pers.
×
JCVD
Het gaat niet goed met Jean-Claude. Steven Seagal pikt al zijn goede rollen in en financieel zit hij aan de grond. In een poging om het hectische leven in Hollywood te ontvluchten, vliegt hij naar zijn geboortestad Brussel. Wanneer hij een bank binnenstapt om een cheque te verzilveren, komt hij midden in een gijzeling terecht. De bank wordt overvallen en Jean-Claude krijgt de schuld! De politie, het publiek buiten en zelfs zijn ouders denken dat hij de bankrover is. Al snel draait de gijzeling uit op een krankzinnig mediacircus waarin Jean-Claude niet alleen de bankrovers tegenover zich heeft, maar ook de politie en de pers.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)JCVD
Geschreven door: Anoniem
   11-12-2013
Deze film had niks met zijn acties te maken, meer een film waar hij een beetje van zijn verleden laat verschijnen. Toch nog spannend zo een filmpje draaien in hometown Bruxelles en dan over de toonbank als een echte Jean Claude-movie. Miste de a la van Damme-acties wel in deze movie. Helaas, had beter verwacht. dit was mijn review....
Geschreven door: Louis
   25-11-2012
JCVD zoals we hem nog niet eerder gezien hebben als een acteur die over de hill is, en rollen verliest aan Seagal. En dan nog een die zich zelf speelt in zijn oude jeugd omgeving. Geen continue old JCVD acties, maar met een (bepaalde) inkijk waar een (bijna) uitgerangeerde acteur is. Hoewel je toch stiekem zit te wachten op (wat) karate-moves, is het aardig gelukt om JCVD anders neer te zetten. Ben benieuwd of voor JCVD nu ook het meer serieuze werk gaat volgen....
Geschreven door: jochem
   03-06-2012
Jean Caude van Damme zoals ik hem nog nooit eerder gezien heb. Niet de normale round house kick, and funny oneliner film zoals we van hem gewend zijn. In deze film doet hij zichzelf niet anders voor dan wie hij in werkelijkheid is. Namelijk een washed up Hollywood acteur, voor wie niet zomaar elke film voor het oprapen ligt. Zeker de moeite waard.
Schrijf zelf een review