Eagle Eye: Wanneer Jerry Shaw en Rachel Holloman allebei een mysterieus telefoontje krijgen van een onbekende vrouw, komen ze door dit toeval met elkaar in aanraking. De vrouw bedreigt hen en hun familie met de dood en brengt Jerry en Rachel in verschillende levensgevaarlijke omstandigheden. Hierbij gebruikt ze de hedendaagse technologie om elke stap die ze doen te controleren. Uiteindelijk escaleert de situatie en worden deze twee gewone mensen de meest gezochte voortvluchtigen. In een race tegen de klok proberen ze er samen achter te komen wat er werkelijk gaande is en waarom hen dit overkomt.
×
Eagle Eye
Wanneer Jerry Shaw en Rachel Holloman allebei een mysterieus telefoontje krijgen van een onbekende vrouw, komen ze door dit toeval met elkaar in aanraking. De vrouw bedreigt hen en hun familie met de dood en brengt Jerry en Rachel in verschillende levensgevaarlijke omstandigheden. Hierbij gebruikt ze de hedendaagse technologie om elke stap die ze doen te controleren. Uiteindelijk escaleert de situatie en worden deze twee gewone mensen de meest gezochte voortvluchtigen. In een race tegen de klok proberen ze er samen achter te komen wat er werkelijk gaande is en waarom hen dit overkomt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Eagle Eye
Geschreven door: Harry
   06-10-2014
spannende trailer en dus gaan kijken.Hou je van actie, een spannend verhaal, waarvan je niet weet hoe t afloopt en een vleugje romantiek, ga dan deze film kijken. Een niet onbekend fenomeen, big brother is watching you film. hier is toch wel een toekomstig scenario gefilmd. computers die het overnemen van ons mensen...best realistisch. goede hoofdrol van shia die aardig volwassen is geworden. zin in een lekker 2 uur film kijken..doen
Schrijf zelf een review
loading