The Nanny Diaries: Tijdens een worsteling met zichzelf over wie ze wil worden krijgt Annie, door een misverstand, het aanbod om als nanny te gaan werken bij een rijk gezin. Al snel ontdekt ze dat het zoontje geen aandacht krijgt van zijn ouders en daarom zijn woede op de buitenwereld afreageert. De moeder is te druk met haar rijke leventje bezig om de problemen in haar leven onder ogen te zien en de vader is nooit thuis en zondert zich af van zijn gezin. Wanneer Annie, die door een misverstand Nanny genoemd wordt, een band begint te krijgen met het jongetje, moet ze haar privé-leven opzij zetten om dat van hem op de rails te krijgen.
×
The Nanny Diaries
Tijdens een worsteling met zichzelf over wie ze wil worden krijgt Annie, door een misverstand, het aanbod om als nanny te gaan werken bij een rijk gezin. Al snel ontdekt ze dat het zoontje geen aandacht krijgt van zijn ouders en daarom zijn woede op de buitenwereld afreageert. De moeder is te druk met haar rijke leventje bezig om de problemen in haar leven onder ogen te zien en de vader is nooit thuis en zondert zich af van zijn gezin. Wanneer Annie, die door een misverstand Nanny genoemd wordt, een band begint te krijgen met het jongetje, moet ze haar privé-leven opzij zetten om dat van hem op de rails te krijgen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Nanny Diaries
Geschreven door: Anoniem
   18-01-2014
De film is goed in elkaar gezet. Het is een leerzame film over werkende ouders die geen genoeg aandacht geven aan een kind. Daar kun je nog wat van leren. De muziek die erbij hoorde was mooi. Ik zou alleen nog iets meer romantiek hebben gezien. Verder was de film perfect!
Schrijf zelf een review
loading