Pride and Prejudice: Mooie Elizabeth Bennet is een hardwerkende studente die romanschrijfster wil worden. Ze staat niet open voor de verleidingen van het waanzinnige uitgaansleven in de stad en al helemaal niet voor allerlei gladde praatjesmakers. Tot ze de charmante, uitdagende Wickham en verstandige zakenman Darcy ontmoet. Langzaam begint haar zekere wereldje uiteen te vallen. Zijn de risico's van het avontuur beter dan de veiligheid van de sleur? Het is in ieder geval leuker.
×
Pride and Prejudice
Mooie Elizabeth Bennet is een hardwerkende studente die romanschrijfster wil worden. Ze staat niet open voor de verleidingen van het waanzinnige uitgaansleven in de stad en al helemaal niet voor allerlei gladde praatjesmakers. Tot ze de charmante, uitdagende Wickham en verstandige zakenman Darcy ontmoet. Langzaam begint haar zekere wereldje uiteen te vallen. Zijn de risico's van het avontuur beter dan de veiligheid van de sleur? Het is in ieder geval leuker.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (9)Pride and Prejudice
Geschreven door: Willeke
   09-07-2013
Aardige film, naar het gelijknamige boek. De verhaallijn is losjes aangehouden, al hebben alle personages wel dezelfde naam gehouden, wat het volgen van het verhaal makkelijker maakt. De karakters zijn wat uitvergroot en naar deze tijd omgezet. Het is geen onaardige poging tot een remake van het verhaal, maar ook geen ontzettend geslaagde. Aardig voor een avondje op de bank, geen misser, maar ook geen absolute aanrader. Kijk het origineel zou ik zeggen, of nog beter... lees het boek!
Geschreven door: Anoniem
   19-10-2012
Hele leuke film om te zien. Ik kreeg alleen wel steeds het idee dat ik de film al eens gezien had, terwijl dit echt niet zo was. Dus een beetje een 13 in een dozijn film. Desondanks wel een hele fijne film als je alles om je heen even lekker wilt vergeten en je verstand op 0 wilt zetten. Een echte vrouwenfilm!
Geschreven door: Sophia
   07-08-2012
Matige film, maar wel grappig.
Geschreven door: Anoniem
   14-05-2012
Best een aardige film, al is de versie met Keira Knightley beduidend beter. Er is een leuke moderne draai aan gegeven, al laat de humor het een beetje afweten naar mijn idee. Maar het kijkt zeker lekker weg.
Geschreven door: Anoniem
   14-05-2012
Met je vrouw samen op de bank (of in bed ;)) is deze film prima te doen. Niet te ingewikkeld en kijkt lekker weg. Het origineel is natuurlijk wel van een andere klasse, maar als je deze film op zichzelf laat staan, is ie op z'n minst vermakelijk.
Geschreven door: Liz
   11-03-2012
Een heerlijke feel good film om gezellig met wat vriendinnen te kijken. (Ik heb het op een luie dag met een bakje chocoladeijs in m'n eentje gezien. Kan ook lekker zijn!) Het is erg leuk als je het boek 'Pride and Prejudice' van Jane Austen hebt gelezen. (Of de verfilming daarvan gezien hebt.) De bekendste citaten uit het boek worden ook in deze film gebruikt. Toch verrast de film je af en toe. Knap gedaan!
Geschreven door: Elkan
   08-11-2011
Heel leuke verfilming van het boek en remake van de originele film. Verrassend grappig en heel goed geacteerd. Echt de moeite waard om te kijken.
Geschreven door: Erika
   19-07-2011
Mooie, leuke en grappige verfilming van het boek. Rollen van Elizabeth en Jane zijn erg goed gespeeld. Daarentegen vond ik de rol van George slecht gespeeld. Verder niet echt een spannend verhaal of goed verhaal... maar wel grappig en leuk om deze film gezien te hebben! :)
Geschreven door: Marloes
   13-07-2011
Hele leuke film! Je merkt dat de film afgeleid is van een oud boek. Dit merk je door de manier hoe men praat met elkaar, verder zijn de vriendinnen erg goed weergegeven. Allemaal hebben ze een heel leuk, verschillend karakter! De acteurs passen ook erg goed bij de rollen!
Schrijf zelf een review
loading