Nitro: Max lijdt een zorgeloos leventje met Alice en hun zoon Theo. Totdat Alice hartproblemen krijgt en alleen een harttransplantatie haar leven kan redden. Max belooft Theo dat hij alles zal doen om Alice te helpen, maar om zijn belofte na te komen moet hij een donorhart vinden, en snel! Omdat er weinig tijd is besluit Max zich weer aan te sluiten bij het milieu uit zijn duistere verleden. Dit besluit zal zijn verdere leven drastisch veranderen.
×
Nitro
Max lijdt een zorgeloos leventje met Alice en hun zoon Theo. Totdat Alice hartproblemen krijgt en alleen een harttransplantatie haar leven kan redden. Max belooft Theo dat hij alles zal doen om Alice te helpen, maar om zijn belofte na te komen moet hij een donorhart vinden, en snel! Omdat er weinig tijd is besluit Max zich weer aan te sluiten bij het milieu uit zijn duistere verleden. Dit besluit zal zijn verdere leven drastisch veranderen.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Nitro
Geschreven door: Nicole
   31-03-2012
Een heel mooie en ontroerende film. Dit is eigenlijk een Franstalige film, maar gelukkig is hij vertaald naar het Engels, vind ik persoonlijk toch wat prettiger kijken. Deze film gaat over man die ze Max noemen, tijdens een illegale straatrace krijgt hij een ongeval en tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis leert hij zijn toemalige vrouw Alice kennen, maar Alice heeft een ernstige hartafwijking, en wacht op een donorhart. Doordat er niet zomaar een donorhart ter beschikking komt, besluit Max weer terug te gaan naar zijn oude leven en komt daarbij in een gevecht van leven en dood terecht voor zowel hijzelf als Alice. Ik vond dit een goede film! Van mij krijgt deze film een 8!!
Schrijf zelf een review