The Sweetest Thing: Als het om daten gaat heeft Christina Walters eengouden regel: vermijd de zoektocht naar de ware, maar zoek naar de ware voor het moment. Tot ze op een avond Peter ontmoet.
2002

The Sweetest Thing

Bekijk reviews (2)
85 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Komedie Als het om daten gaat heeft Christina Walters eengouden regel: vermijd de zoektocht naar de ware, maar zoek naar de ware voor het moment. Tot ze op een avond Peter ontmoet. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
The Sweetest Thing
Als het om daten gaat heeft Christina Walters eengouden regel: vermijd de zoektocht naar de ware, maar zoek naar de ware voor het moment. Tot ze op een avond Peter ontmoet.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (2)The Sweetest Thing
Geschreven door: Shirley
   20-12-2014
Dit zou een Romantische komedie moeten zijn. Maar ondanks alle bekende actrices die ze erin gestopt hebben stelt het gewoon niets voor. Dat de producers met zulke bekende actrices niet eens de tijd genomen hebben om een goed verhaal in elkaar te zetten. Bleh. Het is een erotische flop. Kan ik mijn punten terugkrijgen? Gewoon niet kijken.
Geschreven door: Jochen
   27-10-2009
Zeer zwakke komedie waar de 3 actrices niet goed acteren. De humor is enigsinds zeer licht erotisch maar het komt toch erg kinderachtig over. En om dan nog niet te spreken het plot en voorspelbaarheid. Cliché, cliché, cliché !
Schrijf zelf een review
loading