The Sweetest Thing: Drie vrijgezelle meiden hebben samen de grootste lol en lijken geen man in hun leven nodig te hebben. Maar dan wordt een van hen verliefd... Sexy Christina heeft in The Sweetest Thing een gouden regel als het gaat om afspraakjes: 'Zoek niet naar Mr. Right, maar richt je vooral op Mr. Right Now'. Na jarenlang serieuze relaties vermijd te hebben, komt ze tijdens een avondje stappen op een vreemde manier Peter tegen. Hij maakt gevoelens bij haar los die ze nog nooit heeft gekend. Wanneer blijkt dat hij de volgende dag de stad alweer verlaten heeft, besluiten Christina en haar beste vriendin Courtney alles op alles te zetten om hem op te sporen!
×
The Sweetest Thing
Drie vrijgezelle meiden hebben samen de grootste lol en lijken geen man in hun leven nodig te hebben. Maar dan wordt een van hen verliefd... Sexy Christina heeft in The Sweetest Thing een gouden regel als het gaat om afspraakjes: 'Zoek niet naar Mr. Right, maar richt je vooral op Mr. Right Now'. Na jarenlang serieuze relaties vermijd te hebben, komt ze tijdens een avondje stappen op een vreemde manier Peter tegen. Hij maakt gevoelens bij haar los die ze nog nooit heeft gekend. Wanneer blijkt dat hij de volgende dag de stad alweer verlaten heeft, besluiten Christina en haar beste vriendin Courtney alles op alles te zetten om hem op te sporen!
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (2)The Sweetest Thing
Geschreven door: Shirley
   20-12-2014
Dit zou een Romantische komedie moeten zijn. Maar ondanks alle bekende actrices die ze erin gestopt hebben stelt het gewoon niets voor. Dat de producers met zulke bekende actrices niet eens de tijd genomen hebben om een goed verhaal in elkaar te zetten. Bleh. Het is een erotische flop. Kan ik mijn punten terugkrijgen? Gewoon niet kijken.
Geschreven door: Jochen
   27-10-2009
Zeer zwakke komedie waar de 3 actrices niet goed acteren. De humor is enigsinds zeer licht erotisch maar het komt toch erg kinderachtig over. En om dan nog niet te spreken het plot en voorspelbaarheid. Cliché, cliché, cliché !
Schrijf zelf een review