The Sweetest Thing (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort...
The Sweetest Thing

The Sweetest Thing

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 25 min

Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.

Karaoke Hartverwarmend Vriendschap Kleurrijk Stadsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Shirley
Dit zou een Romantische komedie moeten zijn. Maar ondanks alle bekende actrices die ze erin gestopt hebben stelt het gewoon niets voor. Dat de producers met zulke bekende actrices niet eens de tijd genomen hebben om een goed verhaal in elkaar te zetten. Bleh. Het is een erotische flop. Kan ik mijn punten terugkrijgen? Gewoon niet kijken.
Jochen
Zeer zwakke komedie waar de 3 actrices niet goed acteren. De humor is enigsinds zeer licht erotisch maar het komt toch erg kinderachtig over. En om dan nog niet te spreken het plot en voorspelbaarheid.
Cliché, cliché, cliché !
loading