Red Dragon: Anthony Hopkins keert terug als de kwaadaardige Dr. Hannibal Lecter. Wanneer FBI-agent Will Graham vervroegd uit dienst wil, wordt hij teruggehaald om achter een seriemoordenaar, bekend onder de naam 'The Tooth Fairy', aan te gaan. Om deze ijskoude, gewelddadige moordenaar een halt toe te roepen, is Graham gedwongen de gedachten en hersenspinsels van Dr. Hannibal Lecter toe te laten in zijn hoofd. Wees op alles voorbereid wanneer Graham de strijd aanbindt met de briljante, sinistere Lecter in deze duistere, bloedstollende thriller met een indrukwekkende cast.
×
Red Dragon
Anthony Hopkins keert terug als de kwaadaardige Dr. Hannibal Lecter. Wanneer FBI-agent Will Graham vervroegd uit dienst wil, wordt hij teruggehaald om achter een seriemoordenaar, bekend onder de naam 'The Tooth Fairy', aan te gaan. Om deze ijskoude, gewelddadige moordenaar een halt toe te roepen, is Graham gedwongen de gedachten en hersenspinsels van Dr. Hannibal Lecter toe te laten in zijn hoofd. Wees op alles voorbereid wanneer Graham de strijd aanbindt met de briljante, sinistere Lecter in deze duistere, bloedstollende thriller met een indrukwekkende cast.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Red Dragon
Geschreven door: Vicky
   04-04-2015
Wederom schittert Anthony Hopkins als Hannibal Lector in deze prachtig neergezette thriller.Zijn intelligentie blijft steeds zijn troef en maakte hem in de eerdere films en deze dan ook een uiterst gevaarlijk,intrigerend individu die anderen doorziet. De jonge FBI agent beschikt zelf ook over een hoge intelligentie en plaatst zich zodanig in het brein van een killer dat hij puzzels oplost als een pro.In deze film raak je zodanig opgeslorpt dat je geen seconde wil missen.Wie een beetje (psycho)logisch inzicht heeft smaakt hem harder.Dikke 9 en voor herhaling vatbaar , aanrader !
Schrijf zelf een review
loading