The Eleventh Hour: In deze hightech non-stop actiefilm is Michael Adams een keiharde navy-seal, die tijdens een geheime missie in Noord-Korea gevangen wordt genomen en jarenlang gemarteld wordt. Tot ieders verbazing wordt hij ineens vrijgelaten en teruggestuurd naar de VS. Zijn toenmalige commandant Mason heeft het inmiddels tot senator geschopt. Wanneer een genadeloze Noord-Koreaanse ex-generaal Michael's vrouw Rachel ontvoerd en chirurgisch een explosief in haar schedel laat plaatsen, doet Michael er alles aan om haar te redden. De generaal dwingt Michael om zijn vriend en voormalig commandant te vermoorden. Zo niet dan laat hij de bom in Rachel's hoofd ontploffen. Hij raakt betrokken bij een gevaarlijk machtspel tussen de verbannen generaal, de Noord-Koreaanse en Amerikaanse geheime diensten en de beveiligingstaf van de senator..
×
The Eleventh Hour
In deze hightech non-stop actiefilm is Michael Adams een keiharde navy-seal, die tijdens een geheime missie in Noord-Korea gevangen wordt genomen en jarenlang gemarteld wordt. Tot ieders verbazing wordt hij ineens vrijgelaten en teruggestuurd naar de VS. Zijn toenmalige commandant Mason heeft het inmiddels tot senator geschopt. Wanneer een genadeloze Noord-Koreaanse ex-generaal Michael's vrouw Rachel ontvoerd en chirurgisch een explosief in haar schedel laat plaatsen, doet Michael er alles aan om haar te redden. De generaal dwingt Michael om zijn vriend en voormalig commandant te vermoorden. Zo niet dan laat hij de bom in Rachel's hoofd ontploffen. Hij raakt betrokken bij een gevaarlijk machtspel tussen de verbannen generaal, de Noord-Koreaanse en Amerikaanse geheime diensten en de beveiligingstaf van de senator..
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Eleventh Hour
Geschreven door: Harry
   12-04-2012
Spannende actiefilm. De cast is onbekend maar toch wel goed gespeeld. De verhaallijn is natuurlijk erg bekend, geen nieuw thema maar toch aardig met de Koreanen erin. Ik moet zeggen dat de actrices erg overtuigend speelden. Leuke actiescènes en eigenlijk een open einde. Komt er nog een Twelfth Hour??
Schrijf zelf een review
loading