Tracks: Juli 1982. Een groepje jongeren is plezier aan het maken op de treinsporen van Fairlawn in New Jersey. Deze zomeravond zullen ze zich echter blijven herinneren. Zonder erbij na te denken, halen de jongens een schakelaar om, waarna een ramp volgt. De aanstormende trein ontspoort, waarop de ongelukkige treinbestuurder de dood vindt. Deze waargebeurde film volgt Peter Madigan, die tijdens de nasleep van het mede door hem ontketende ongeluk vijf jaar moet doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis. Temidden van het geweld, de haat en de barre omstandigheden probeert hij zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen.
×
Tracks
Juli 1982. Een groepje jongeren is plezier aan het maken op de treinsporen van Fairlawn in New Jersey. Deze zomeravond zullen ze zich echter blijven herinneren. Zonder erbij na te denken, halen de jongens een schakelaar om, waarna een ramp volgt. De aanstormende trein ontspoort, waarop de ongelukkige treinbestuurder de dood vindt. Deze waargebeurde film volgt Peter Madigan, die tijdens de nasleep van het mede door hem ontketende ongeluk vijf jaar moet doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis. Temidden van het geweld, de haat en de barre omstandigheden probeert hij zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Tracks
Geschreven door: Ingrid
   09-02-2012
Matige film van een gast die iets mispeutert en in de gevangenis terechtkomt. (Lijkt me wel een leukere gevangenis dan hier bij ons een cel voor jezelf die altijd openstaat.) In de gevangenis komt hij tot bezinning over zijn verleden. Wel heel voorspelbaar en een beetje te melig. Geen hoogvlieger dus.
Schrijf zelf een review
loading