Starkweather: Schrijver Stephen Johnston (Ed Gein, Bundy, The Hillside Strangler) doorgrondt de beruchte Charlie Starkweather in deze enerverende thriller, gebaseerd op een werkelijk gebeurde moord-orgie. Starkweather en zijn 14-jarige vriendin Caril Ann Fugate terroriseren in 1958 het land op een zo meeslepende manier, dat ze de inspiratie vormden voor films als Natural Born Killers, True Romance en Kalifornia. Hun wandaden resulteerden in 11 moorden toen ze door Nebraska en Wyoming raasden, een spoor van lijken achterlatend.
×
Starkweather
Schrijver Stephen Johnston (Ed Gein, Bundy, The Hillside Strangler) doorgrondt de beruchte Charlie Starkweather in deze enerverende thriller, gebaseerd op een werkelijk gebeurde moord-orgie. Starkweather en zijn 14-jarige vriendin Caril Ann Fugate terroriseren in 1958 het land op een zo meeslepende manier, dat ze de inspiratie vormden voor films als Natural Born Killers, True Romance en Kalifornia. Hun wandaden resulteerden in 11 moorden toen ze door Nebraska en Wyoming raasden, een spoor van lijken achterlatend.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Starkweather
Geschreven door: Anoniem
   01-12-2010
Goede verfilming van een waar gebeurd drama. De rol van Danny's vriendin volgde in de film iets teveel de trend dat ze het moorden gewoon geweldig vond. Wat de stelling van haar advocaat dat ze gedwongen ontvoerd was ietwat ongeloofwaardig maakte. Verder een solide creepy film!
Schrijf zelf een review
loading