Mayhem: Van regisseur John Hancock van Lets Scare Jessica to Death en Weeds komt de meest angstaanjagende film van het jaar! Tom Kemptons snowmobiel-vakantie dreigt op een drama uit te lopen als hij door een ongeluk gewond raakt en verdwaalt. Wanhopig zwerft hij rond, tot hij een afgelegen hut vindt. Twee zusters bieden hem onderdak voor de komende storm. Maar de zusjes blijken kannibalen, die Tom als hun feestmaal denken te kunnen gebruiken. Tom weet ternauwernood te ontsnappen, de zusjes en zijn vrienden voor dood achterlatend. Hij reist naar Los Angeles, maar kan de gruwelen niet vergeten. Is zijn nachtmerrie voorbij of juist begonnen?...
×
Mayhem
Van regisseur John Hancock van Lets Scare Jessica to Death en Weeds komt de meest angstaanjagende film van het jaar! Tom Kemptons snowmobiel-vakantie dreigt op een drama uit te lopen als hij door een ongeluk gewond raakt en verdwaalt. Wanhopig zwerft hij rond, tot hij een afgelegen hut vindt. Twee zusters bieden hem onderdak voor de komende storm. Maar de zusjes blijken kannibalen, die Tom als hun feestmaal denken te kunnen gebruiken. Tom weet ternauwernood te ontsnappen, de zusjes en zijn vrienden voor dood achterlatend. Hij reist naar Los Angeles, maar kan de gruwelen niet vergeten. Is zijn nachtmerrie voorbij of juist begonnen?...
Details
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (5)Mayhem
Geschreven door: Coen en Nelly
   11-05-2013
De film deed ons een beetje denken aan Misery en hoewel het dat niveau niet haalt voor ons, als echte Stephen King-fans, is dit toch een aanrader volgens ons. Het is geen bloed en gruwel, maar toch behoorlijk fascinerend. Wij vinden het goed geacteerd. Je blijft toch kijken en wordt ook nog verrast. Dus al met al krijgt deze film van ons een vette 7.
Geschreven door: Lieven
   04-02-2012
Menen jullie dit nu??? Dit was barslecht, supervoorspelbaar, slecht geacteerd en inderdaad geen grammetje horror!! Zelfs geen beetje spanning! De enige reden waarom ik hier geen nul punten ga geven is omdat 1 blijkbaar het minimum is. Gelukkig hebben we 26 letters; deze film is op zijn best een z-film.
Geschreven door: Anoniem
   02-10-2011
Niet echt een aanrader, maar ja, ieder zijn eigen natuurlijk. Geen stukje horror te zien...tja...
Geschreven door: Anoniem
   26-08-2011
Film lijkt in het begin slecht. Maar ff doorzetten en het houdt je op je puntje van je stoel. Spannend tot het eind.
Geschreven door: Ron
   05-06-2011
De film zit mooi in elkaar, spannend en dat tot het einde toe, een einde waar je je verbeelding verder kan laten gaan. Goeie cast die het geheel nog een extra naar boven werkt. Aanrader.
Schrijf zelf een review