End Of The Spear (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nate Saint (Chad Allen) leidt een groep van vijf missionarissen in een zoektocht naar de Aucas, een agressieve...
End Of The Spear

End Of The Spear

Drama
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 47 min

Nate Saint (Chad Allen) leidt een groep van vijf missionarissen in een zoektocht naar de Aucas, een agressieve stam die in de jungle van Ecuador woont. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan, maar de missie eindigt in een bloedbad: de Aucas slachten de voltallige groep missionarissen af. Toch beslissen enkele familieleden om naar de jungle te trekken en vriendschap te sluiten met de stam. De aanstichter van de slachting, Mancayani (Louie Leonarde), begint daarna een onwaarschijnlijke vriendschap met Nates zoon, Steve (Chase Ellison als jonge Steve, een dubbelrol van Chad Allen als volwassen Steve). End of the Spear is een waargebeurde en spannende film, gemaakt door dezelfde man die ook al de bekroonde documentaire verzorgde. Een levensveranderende film.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om End Of The Spear aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading