Nothin' 2 Lose: Er is maar een ding dat het leven van een jonge hip-hop muziek producer kan vergallen..Trouwen! Kwame krijgt van zijn mooie vriendin (Yasmine) een ultimatum. In 30 dagen moet hij bewijzen dat hij kan veranderen van een losbollig feestvarken in een gedegen echtgenoot. Met Kwames huidige lifestyle van basketballen, concerten, feestjes en flirten zal het met de vrouwjes niet meevallen..
×
Nothin' 2 Lose
Er is maar een ding dat het leven van een jonge hip-hop muziek producer kan vergallen..Trouwen! Kwame krijgt van zijn mooie vriendin (Yasmine) een ultimatum. In 30 dagen moet hij bewijzen dat hij kan veranderen van een losbollig feestvarken in een gedegen echtgenoot. Met Kwames huidige lifestyle van basketballen, concerten, feestjes en flirten zal het met de vrouwjes niet meevallen..
Details
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (1)Nothin' 2 Lose
Geschreven door: Sayen
   16-08-2013
Dit is een redelijke film. Er zit veel comedy waar ik van hou, maar er zitten ook stukjes tussen dat ik dacht: 'dit gaat nergens over'. Maar het is een leuke black movie. Als je houdt van lachen dan is deze film echt wat voor je. Dus ik zeg kijken maar.
Schrijf zelf een review