30 Miles: Dat het leven een aaneenrijging van toevalligheden is wordt meer dan duidelijk in 30 Miles... Een blanke man is gestrand langs een verlaten snelweg en wordt opgepikt door een zwarte man. Gedurende de dertig mijl die ze samen in de auto afleggen leren ze elkaar beter kennen. Blijtk dat beide mannen, ondanks de culturele verschillen, heel veel gemeen hebben. Wanneer de nacht valt en hun wegen scheiden, is dit voor hen slechts het begin van een opmerkelijk avontuur.
×
30 Miles
Dat het leven een aaneenrijging van toevalligheden is wordt meer dan duidelijk in 30 Miles... Een blanke man is gestrand langs een verlaten snelweg en wordt opgepikt door een zwarte man. Gedurende de dertig mijl die ze samen in de auto afleggen leren ze elkaar beter kennen. Blijtk dat beide mannen, ondanks de culturele verschillen, heel veel gemeen hebben. Wanneer de nacht valt en hun wegen scheiden, is dit voor hen slechts het begin van een opmerkelijk avontuur.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)30 Miles
Geschreven door: Mohamed
   06-05-2012
Een goede film om elke dag van de week te bekijken. Goede acteurs en best afwisselend met drama, actie, humor erg veel humor en emotie. Dit is nou echt een film die je tot het eind moet kijken om alles te begrijpen wat er in het begin gebeurt. De film verklapt zich pas goed op het eind. Beeld is goed opgenomen en acteurs zitten goed in de rol. Mooi verhaal, zou zomaar echt gebeurd kunnen zijn. Ook voor mij is deze fim een aanrader voor iedereen die even weg wil dromen.
Schrijf zelf een review
loading