Wilderness: Een groep jonge criminelen uit het Moorgate Young Offenders instituut wordt een week naar een eiland gestuurd, nadat één van hen zelfmoord heeft gepleegd. Op het eiland wordt de groep achtergelaten en moeten de jongeren proberen te overleven. Dit is moeilijker dan het lijkt, aangezien een mysterieuze jager op het eiland hen van kant probeert te maken.
×
Wilderness
Een groep jonge criminelen uit het Moorgate Young Offenders instituut wordt een week naar een eiland gestuurd, nadat één van hen zelfmoord heeft gepleegd. Op het eiland wordt de groep achtergelaten en moeten de jongeren proberen te overleven. Dit is moeilijker dan het lijkt, aangezien een mysterieuze jager op het eiland hen van kant probeert te maken.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Wilderness
Geschreven door: Nicole
   28-05-2012
Nou ik vond persoonlijk dit helemaal geen Engelse B film? Ik vond deze film wel goed en erg spannend, ik heb van begin tot het einde geboeid en met spanning gekeken. Het begin van de film kwam wat traag op gang, maar dat maakt deze film er niet minder om! Nadat er in de jeugdgevangenis door pesterijen van medegevangenen, een van de jongens Davie zelfmoord pleegt, moet de hele groep die de barak deelde met Davie voor straf en als les naar een onbewoond eiland om daar een aantal weken door te brengen en te leren voor zich zelf te zorgen. Wat ze niet weten is dat ze helemaal niet alleen op het eiland zitten, er loopt namelijk een moordlustige jager rond die het op de jeugdgevangenen gemunt heeft. De film houdt de spanning er erg goed in en er zitten ook horrormomenten en actie in verwerkt. Cullum (acteur Toby Kebbel) zet een erg goede rol neer. Goed verhaal en goede film! Ik geef een 8!!
Geschreven door: Jorrit
   13-01-2009
Een Engelse B film met veel leuke momenten. Het begin is zeer goed en soms echt spannend maar naarmate het einde naderde kwam het B-film element sterk naar voren (wat op zich best grappig is). Voor Horror fanaten zeker een aanrader.
Schrijf zelf een review