De Held (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sara Silverstein is net met haar gezin teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met...
De Held

De Held

Thriller
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 31 min

Sara Silverstein is net met haar gezin teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daarna het gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de reeks bedreigingen een hoogtepunt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Held aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Monica
Goed gespeelde film met topacteurs. Film was heel boeiend, maar de plot is toch een beetje vaag. Als je het boek leest, is het eigenlijk niet goed verfilmd.
loading