De Held: Sara Silverstein is net met haar gezin teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daarna het gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de reeks bedreigingen een hoogtepunt.
×
De Held
Sara Silverstein is net met haar gezin teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daarna het gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de reeks bedreigingen een hoogtepunt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)De Held
Geschreven door: Monica
   30-04-2017
Goed gespeelde film met topacteurs. Film was heel boeiend, maar de plot is toch een beetje vaag. Als je het boek leest, is het eigenlijk niet goed verfilmd.
Schrijf zelf een review
loading