Queen of Katwe (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Queen of Katwe is gebaseerd op het levendige, waargebeurde verhaal van een jong meisje uit het platteland van...
Queen of Katwe

Queen of Katwe

Drama Sport
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 59 min

Queen of Katwe is gebaseerd op het levendige, waargebeurde verhaal van een jong meisje uit het platteland van Oeganda, wiens wereld verandert als ze wordt voorgesteld aan het schaakspel. Met de steun die zij ontvangt van haar familie en de gemeenschap krijgt ze het vertrouwen en de vastberadenheid ze nodig heeft om haar droom als internationale schaakkampioen na te streven.

Schaken Doorzettingsvermogen Inspirerend Levendige cultuur Internationaal Sloppenwijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Maarten
Een van de leukste films die ik in jaren heb gezien. Natuurlijk weet Disney als geen ander op de emotie te spelen maar da cast is fris als de morgendauw en Amerikaanse dertien in een dozijn films of de meestal deprimerende Nederlandse films kunnen hier niet tegen op.

Deze film is een grote dosis positiviteit.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Gerard
eEn prachtige film met Disney invloeden die niet over de top zijn maar realistisch passend in dit verhaal wat gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal. Het mooie land Uganda wordt perfect weer gegeven en er wordt niet voorbij gegaan aan de armoede en de hardheid van het leven in een achterbuurt. Grote contrasten, goed acteerwerk geweldige kleuren, het leven van alledag met een parel van een meisje waar het leven net even anders loopt door haar kwaliteiten en de mensen op haar pad. Deze film is zeker een aanrader.
loading