Death Trance: In een onbekende tijd en plaats maakt een eenzame Samurai zich op voor het ultieme gevecht. Hij trekt het land rond met een gestolen doodskist waarin de Godin van de vernietiging gevangen zit. Krijgers, monniken, rovers en bovennatuurlijke wezens willen hem de kist afnemen en de Samurai moet continu strijd leveren. Naarmate hij zijn doel dichter nadert, neemt de magie van de kist in macht toe en daarmee de vreemde en gewelddadige gebeurtenissen. Zal de wereld vergaan als de kist geopend wordt? En wie is toch dat mysterieuze kind dat hem overal op de voet volgt?
×
Death Trance
In een onbekende tijd en plaats maakt een eenzame Samurai zich op voor het ultieme gevecht. Hij trekt het land rond met een gestolen doodskist waarin de Godin van de vernietiging gevangen zit. Krijgers, monniken, rovers en bovennatuurlijke wezens willen hem de kist afnemen en de Samurai moet continu strijd leveren. Naarmate hij zijn doel dichter nadert, neemt de magie van de kist in macht toe en daarmee de vreemde en gewelddadige gebeurtenissen. Zal de wereld vergaan als de kist geopend wordt? En wie is toch dat mysterieuze kind dat hem overal op de voet volgt?
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Death Trance
Geschreven door: Jorrit
   16-09-2008
Dit vond ik een film van kaliber! Ik vind m vergelijkbaar met 'Crouching Tiger Hidden Dragon'. Goede filmkwaliteit. Leuk detail: de zoon van Steven Seagal doet ook mee. Levert ook superactie.
Schrijf zelf een review
loading