Central Intelligence (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De zwaarlijvige Robbie werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot...
Central Intelligence

Central Intelligence

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 43 min

De zwaarlijvige Robbie werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin het talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd in de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen en spionage. Wanneer de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

Actiescènes Humoristisch Komedie Actiekomedie Visuele effecten Heden Verenigde Staten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Tim
De film is aanrader voor wie van grappige momenten houd, het is eigenlijk een opstapeling van gênante momenten tussen de hoofdpersonages van de film.
Het begin van de film is voor sommige misschien een bekend moment, zingen onder de douche.
Uiteraard is dit niet het mooiste van de film.
De persoon in kwestie heeft een naamsverandering ondergaan en werkt nu voor de CIA.
En dat is natuurlijk direct de verhaallijn van de film, een grappige spionnenfilm als het ware.
Een echte komische film voor het hele gezin, beslist de moeite om te kijken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Hans
Flauwe film die op zijn tijd best grappig is maar erg voorspelbaar. Onbegrijpelijk dat deze film zoveel miljoenen heeft opgebracht in the US. De dialogen zijn mager en de verhaallijn is erg voorspelbaar. Ben je op zoek naar een simpele, flauwe lachfilm, dan voldoet deze film echter wel. Verwacht er echter niet teveel van.
loading