Timboektoe (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De ouders van Isa en haar oudere broer Kars gooien het roer om en beginnen een camping in...
Timboektoe

Timboektoe

Familie Kids 6.86
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2007 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 45 minuten

NEDERLANDS GESPROKEN. De ouders van Isa en haar oudere broer Kars gooien het roer om en beginnen een camping in Frankrijk. Isa en Kars hebben het gevoel naar Timboektoe te verhuizen en alles te verliezen. Lang klagen ze gelukkig niet, want al snel maken ze nieuwe vrienden. Maar terwijl nieuwe vriendschappen opbloeien, komt camping Timboektoe in de problemen. Niet ver bij hen vandaan is een andere camping geopend en de onsympathieke eigenaar probeert camping Timboektoe aan alle kanten te beschadigen. Het ziet er zelfs naar uit dat de camping moet sluiten. Zal het Isa en Kars lukken om Timboektoe open te houden?

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (7)

6.86/10.0
6
Anoniem
22-03-2014
Leuke film om eens te zien.
Zeker voor kleinere kinderen is dit een leuke film.
Wel vind ik de film een beetje simpel opgebouwd, allemaal erg voorspelbaar, ook al is het uiteraard wel een film voor kleinere kinderen.
Mooiste stukje van de film vind ik nog dat ze in die grot belanden en er allemaal oude historische tekeningen vinden.
8
Marije
10-08-2011
Leuke film voor kinderen vanaf een jaar of acht. Er zit veel spanning in de film. Knap gespeeld door de jonge acteurs. Voor volwassenen is het leuk om mee te kijken (wel een beetje voorspelbaar).
7
maria
11-07-2011
Ik vond het een hele leuke film. Een echte familiefilm. Leuke acteurs en actrices.
10
Gerdien
04-07-2011
Ik vond het een erg mooie film. Het was mijn eerste film die ik online heb gehuurd en de film bekijken vond ik ook erg makkelijk. Nu hoef je sávonds de deur niet meer uit. Ik heb echt genoten van deze film.
7
Alexander
03-07-2011
Leuke Nederlandse jeugdfilm. Er wordt vrij goed geacteerd en de jonge spelers zijn leuk. Het verhaal is interessant en de locaties zijn goed gekozen, niks op aan te merken. Een aanrader, ook voor volwassenen!
8
Anoniem
30-01-2011
Het verhaal gaat over een gezin met twee tieners, die verhuizen naar Frankrijk om daar een camping te starten. De humeurige buien, de moeilijkheid van een nieuwe start is erg herkenbaar. Voor Nederlandse kinderfilm begrippen goed geacteerd, je zit echt in het verhaal. Een leuke film voor een gezinsavondje vol spanning, liefde, drama en avontuur!
8
Jorrit
26-03-2008
Mooi is het om hierbij te zien dat Isa en Kars heel goed hun rol als tiener spelen. Zo is het erg herkenbaar hoe Isa en Kars zich afzetten tegen hun ouders om een voor hun gevoel volkomen krankzinnig project te beginnen. Ze steken geen hand uit, pakken elke situatie aan om de boel op ontploffen te zetten maar vooral de manier waarop ze verbaal weten te reageren op problemen of crisissituaties is voor mij als vader van drie tieners erg herkenbaar.
Ook de verwende dochters van de zakenman Arthur zijn goed, ze komen een beetje over als Nina uit "Goede tijden slechte tijden" alleen dan geniepiger. Hierdoor krijg je (ik wel althans) tijdens het kijken naar deze film al een hekel aan deze dames.
Voor de vader van Jules krijg je later wel medelijden als je merkt dat hij aan de drank is geraakt doordat hij het verlies van zijn vrouw niet goed kan verwerken. Deze rol is trouwens prima vertaald door Marcel Hensema. Het beeld en geluid is prima in orde en voldoet aan de eisen die de meeste tegenwoordig bij een film hebben. Dus we hebben breedbeeld en Dolby digital, wel vielen mij de scčnes in de grot erg op en ik vond dan ook de muurtekeningen erg geloofwaardig over komen.
loading