Souls Midnight (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de 12e eeuw vernietigt Saint George, 's werelds eerste echte vampier "The Dragon". Het beest...
Souls Midnight

Souls Midnight

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 24 min

In de 12e eeuw vernietigt Saint George, 's werelds eerste echte vampier "The Dragon". Het beest staat voor het ultieme kwaad in zijn meest afgrijselijke vorm. Als de tijd verstrijkt raakt deze legende uiteindelijk in de vergetelheid. Charles, een afstammeling van Saint George, en zijn hoogzwangere vrouw Alicia zijn op reis en overnachten in een hotel. De exentrieke eigenaar Simon (Armand Assante) nodigt ze uit te blijven voor het 'Saint George Festival'. Hun verblijf verandert in een nachtmerrie als blijkt dat hun ongeboren kind over het juiste bloed beschikt om de ooit verdwenen en de op wraak beluste 'Dragon' te doen herrijzen. Een bloedstollende thriller die je niet alleen wilt kijken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Souls Midnight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jorrit
Als je een vampierenfan bent heb je aan deze film een leuke ervaring. Hoewel het verhaal zich niet traditioneel aan de legendes van vampieren houdt, is dit weer eens een frisse andere kijk op de legende! Op zich een slimme keuze om bekende cliche's te voorkomen. Stijl en special effects zijn gelukkig goed! Geniet van dit monsterlijk juweeltje, en oordeel zelf!!!

Reviews

Ron
Niet echt mijn ding, al hou ik van vampier-films. Dikwijls moeite gehad om mijn aandacht te bewaren en dat zou niet mogen bij zulke films. Er zitten heel wat betere films in de aanbieding.
loading