Masters Of Horror - The V Word: Twee verveelde tieners maken de vergissing om voor de kick in te breken in een mortuarium. Ze krijgen hier al snel spijt van als blijkt dat ze niet de enigen zijn die door het dodenhuis dwalen. De afschuwelijke straf die ze moeten ondergaan voor de inbraak is vele malen erger dan hun misdaad.
×
Masters Of Horror - The V Word
Twee verveelde tieners maken de vergissing om voor de kick in te breken in een mortuarium. Ze krijgen hier al snel spijt van als blijkt dat ze niet de enigen zijn die door het dodenhuis dwalen. De afschuwelijke straf die ze moeten ondergaan voor de inbraak is vele malen erger dan hun misdaad.
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - The V Word
Geschreven door: Jorrit
   14-01-2008
Deze 1 uur durende aflevering van Masters of Horror begint goed! Een lekkere creepy opbouw van het verhaal, en de suspense wordt er goed ingehouden. De ambiance wordt mooi weergegeven. Jammer genoeg wordt het later in de film wat minder, wanneer de karakters vreemde onlogische beslissingen nemen. Maar dat kan gezien worden als humor, want uiteindelijk moet het toch slecht aflopen met de karakters. Hoe ze aan hun einde komen doet er op zich niet zo toe. Zo lang het maar bloederig is! En dat zit hier wel goed!!
Schrijf zelf een review
loading