Masters Of Horror - The Damned Thing: Een gruwelijke gebeurtenis uit de jeugd van sheriff Kevin Reddle's staat voor altijd in zijn geheugen gegrift. Voor zijn ogen zag hij hoe zijn vader zijn moeder vermoordde en hoe hij daarna uit elkaar werd gerukt door een monsterlijke kracht. Nu hij volwassen is doen dezelfde afschuwelijke symptonen zich weer voor. De inwoners van zijn geboorteplaats veranderen in bloeddorstige moordenaars. Kevin heeft geen andere keus dan het duivelse kwaad dat hem achtervolgt te confronteren.
×
Masters Of Horror - The Damned Thing
Een gruwelijke gebeurtenis uit de jeugd van sheriff Kevin Reddle's staat voor altijd in zijn geheugen gegrift. Voor zijn ogen zag hij hoe zijn vader zijn moeder vermoordde en hoe hij daarna uit elkaar werd gerukt door een monsterlijke kracht. Nu hij volwassen is doen dezelfde afschuwelijke symptonen zich weer voor. De inwoners van zijn geboorteplaats veranderen in bloeddorstige moordenaars. Kevin heeft geen andere keus dan het duivelse kwaad dat hem achtervolgt te confronteren.
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - The Damned Thing
Geschreven door: Jorrit
   21-12-2007
Een ziekelijk spannend verhaal met veel bloed en geweld. Het laat je een bittere grimmige sfeer proeven, waarbij fantasie en realiteit zich met elkaar mengen tot een huiveringwekkend verhaal dat je tot het eind blijft boeien! Weer een toppertje in de reeks van Masters of Horror.
Schrijf zelf een review
loading