Masters Of Horror - Pro Life: Een abortuskliniek wordt lastig gevallen door de moorddadige Dwayne. Hij is werkelijk tot alles bereid om dit duivelse werk te laten stoppen. Tot overmaat van ramp vlucht zijn eigen dochter naar de kliniek en eist een abortus. De doctoren verdenken Dwayne, maar de werkelijkheid is nog gruwelijker. Het jonge meisje ontdekt dat het enige wat nog gevaarlijker is dan haar gestoorde vader, het demonische geheim is dat ze in zich draagt.
×
Masters Of Horror - Pro Life
Een abortuskliniek wordt lastig gevallen door de moorddadige Dwayne. Hij is werkelijk tot alles bereid om dit duivelse werk te laten stoppen. Tot overmaat van ramp vlucht zijn eigen dochter naar de kliniek en eist een abortus. De doctoren verdenken Dwayne, maar de werkelijkheid is nog gruwelijker. Het jonge meisje ontdekt dat het enige wat nog gevaarlijker is dan haar gestoorde vader, het demonische geheim is dat ze in zich draagt.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Pro Life
Geschreven door: Jorrit
   21-12-2007
Alles wat een goede horror film nodig heeft is aanwezig. Een scenario in een kliniek. Een lugubere wending van de situatie, flink wat liters bloed en mooie special effects brengen dit morbide verhaal weer tot een ongekend hoogtepunt! Masters of Horror maakt wederom zijn naam waar!
Schrijf zelf een review