Masters Of Horror - Pelts: Bonthandelaar Jake Friedman weet dat je geen mooie bontjas kan maken zonder een paar dieren af te maken. Eigenlijk zit hij hier ook niet echt mee, zolang hij er maar geld aan verdient. Om het hart van een mooie vrouw te winnen koopt hij een partij schitterende wasbeerhuiden om de ultieme bontcreatie van te maken. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen en komt Jake's personeel één voor één op bloedige wijze om het leven. Bonthandel krijgt een nieuwe en gruwelijke betekenis in deze giallo-stijl film.
×
Masters Of Horror - Pelts
Bonthandelaar Jake Friedman weet dat je geen mooie bontjas kan maken zonder een paar dieren af te maken. Eigenlijk zit hij hier ook niet echt mee, zolang hij er maar geld aan verdient. Om het hart van een mooie vrouw te winnen koopt hij een partij schitterende wasbeerhuiden om de ultieme bontcreatie van te maken. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen en komt Jake's personeel één voor één op bloedige wijze om het leven. Bonthandel krijgt een nieuwe en gruwelijke betekenis in deze giallo-stijl film.
Details
Regisseurs:Dario Argento
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Pelts
Geschreven door: Jorrit
   14-01-2008
Dit is een serie van een horror regisseur die niet bang is om de limiet van horror nog verder te pushen. En niet te vergeten het uiterste vergt van de make-up en FX artiesten. Het is verbazend hoe Dario Argento zijn gevoel voor belichting, hoek van filmen en snijden van de film sinds zijn topper 'Suspira' nog steeds beheerst. En met samenwerking van goede FX weer een meesterwerk weet neer te zetten. Je kunt amper naar het scherm blijven kijken zonder het gevoel te hebben de kamer uit te willen rennen! (Pas op: risico op nachtmerries na het zien van deze film...)
Schrijf zelf een review
loading