Undisputed: George Williams (Ving Rhames), de onbetwiste kampioen zwaargewicht is veroordeeld wegens verkrachting. Hij wordt geplaatst in de Sweetwater gevangenis in de Mojave woestijn, een zwaarbewaakte gevangenis waar het uitschot van de wereld zit. Intussen verslaat de kampioen van Sweetwater, Moroe Hutchen (Wesley Snipes), tegenstander na tegenstander onder het toeziend oog van Mendy Ripstein, een oude invloedrijke maffia baas die al een aantal jaren vastzit. De cipiers verwachten grote problemen als de 'Iceman' arriveert want ze weten dat de gevangenen een gevecht tussen de twee willen zien. Al snel overtuigd Ripstein de cipiers dat er een groot gevecht moet komen tussen de twee kampioenen en dat gevecht komt er..
×
Undisputed
George Williams (Ving Rhames), de onbetwiste kampioen zwaargewicht is veroordeeld wegens verkrachting. Hij wordt geplaatst in de Sweetwater gevangenis in de Mojave woestijn, een zwaarbewaakte gevangenis waar het uitschot van de wereld zit. Intussen verslaat de kampioen van Sweetwater, Moroe Hutchen (Wesley Snipes), tegenstander na tegenstander onder het toeziend oog van Mendy Ripstein, een oude invloedrijke maffia baas die al een aantal jaren vastzit. De cipiers verwachten grote problemen als de 'Iceman' arriveert want ze weten dat de gevangenen een gevecht tussen de twee willen zien. Al snel overtuigd Ripstein de cipiers dat er een groot gevecht moet komen tussen de twee kampioenen en dat gevecht komt er..
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Undisputed
Geschreven door: Donny
   04-01-2012
Leuke film voor boksliefhebbers!!
Geschreven door: Richard
   14-12-2010
Een goede actiefilm van Snipes en James. Snipes moest hiervoor echt leren boksen. De film is een beetje voorspelbaar, maar de spanning blijft tot het laatste kwartier bewaard. Er zitten de nodige spannende acties in. Het doet bedenken of een wereldkampioen boksen dat ook echt is, omdat mensen in detentie nooit mee zouden kunnen doen. Schijnwerper op de contradictie tussen de schijnwereld van boksen en de echte wereld van detentie.
Geschreven door: Monique
   20-05-2008
Deze film geeft je een geheel nieuwe kijk op en in de Amerikaanse gevangenissen. Speciaal voor de boksfans die maar geen genoeg kunnen krijgen van deze sport is dit een film die je gezien moet hebben. Wil je een avond vol actie en zeer mooie vechtscènes dan is Undisputed een aanrader!
Geschreven door: Jorrit
   21-12-2007
Deze film geeft de sfeer in de Amerikaanse gevangenissen goed weer. Je voelt je betrokken met de spelers, en even lijkt het leven in de gevangenis ook zijn zonnige kanten te hebben. Overweldigend geweld en brute actie!
Schrijf zelf een review