De Helleveeg (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het bitterzoete familiedrama De Helleveeg maken we kennis met Tiny, een sterke eigenzinnige vrouw. Haar neefje...
De Helleveeg

De Helleveeg

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

In het bitterzoete familiedrama De Helleveeg maken we kennis met Tiny, een sterke eigenzinnige vrouw. Haar neefje Albert is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders en zus hebben een moeizame relatie met Tiny. De reden hiervan blijkt veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Helleveeg aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Gerard
Geweldig boek en ik begrijp de drang om het te verfilmen. Was ook wel boeiend om naar te kijken.
Maar wat kwamen de teksten er vaak weer staccato, tenenkrommend en opgezegd uit. Alles ook weer te gelikt.Straatbeeld vol met auto`s uit die tijd. Maar wel allemaal over de top gerestaureerd en te glimmend. Geen krasje of deukje of modderspatje. Albert op leeftijd geschminkt lijkt een brandwondenslachtoffer. Denkt nou niemand over die dingen na? Je boft als je de miskleunen niet ziet,de verhaallijn kan volgen en het einde snapt zonder het boek gelezen te hebben. Dan heb je een leuke film gezien.
loading