5513c36e7c334dd20ab0ffeac130dca8
Schrijf een review en verdien een gratis Moviepoint! | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Schrijf een review en verdien een gratis Moviepoint!

MeJane.com heeft een speciale actie! Schrijf een review over een film die je huurt of koopt op MeJane.com en verdien gratis een Moviepoint t.w.v. € 0,50! Spaar zoveel mogelijk Moviepoints bij elkaar, dan kun je binnen de kortste keren gratis een filmpje huren. Ook wordt er elke week een Review van de week gekozen. Met de Review van de week verdien je vijf Moviepoints. Daarnaast krijgt de review een mooie plek op de website en wordt deze uitgelicht in de meJane.com nieuwsbrief.

Hoe werkt de actie?

 1. Log in met je accountgegevens of maak een account aan;
 2. Huur een film naar keuze;
 3. Schrijf na afloop van de film een serieuze review van minimaal 5 zinnen en in totaal minstens 50 woorden;
 4. Nadat je de review hebt geschreven ontvang je een bevestigingsmail en wordt gratis 1 Moviepoint (t.w.v. € 0,50) bijgeschreven op je account.


Waar kun je de review schrijven?

 1. Zoek op de website de door jou gehuurde of gekochte film.
 2. Klik op het tabje REVIEWS.
 3. Zorg dat je bent ingelogd en schrijf een review. 

 

Review Actie


Voorwaarden:

 • Je kunt alleen een Moviepoint verdienen als jouw review gaat over een film die je hebt gehuurd of gedownload bij MeJane en waarvan de prijs hoger lag dan € 0,50.
 • Deelnemers die een review schrijven, maar de film niet hebben gehuurd of gekocht bij MeJane hebben geen recht op een gratis Moviepoint.
 • MeJane behoudt zich het recht voor reviews af te keuren indien deze bestaan uit onvolledige teksten of ongewenste uitingen.
 • MeJane plaatst alleen reviews waarvan de tekst uniek is. Wij controleren of reviews van derden zijn gekopieerd (op onze website of op andere websites).
 • Moviepoints kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!