Dag van de Zorg: Een dag om even extra stil te staan bij het geweldige werk dat wordt gedaan door jou. Geniet een ontspannen filmavond. Klik op 'Registreren', voer de...

 

Dag van de werknemer

Een dag om even extra stil te staan bij het geweldige werk dat wordt gedaan door jou. Geniet van een ontspannen filmavond. Klik op 'Registreren', voer de vouchercode in en ontvang het filmtegoed (Moviepoints) in je account. Films kan je direct kijken door gebruik te maken van je Moviepoints-saldo.

Veel kijkplezier!
Registreren
Over meJane

Sinds 2007 het allereerste Nederlandse streaming filmplatform in de Benelux. meJane entertaint, inspireert en verbindt al 20 jaar filmfans die staan te trappelen een andere wereld te beleven in een megacollectie losse films & documentaires. Nieuwste award winning blockbusters, klassiekers en onontdekte verhalen uit de hele wereld op een HD streaming podium voor filmmakers, acteurs & filmmaatschappijen. Mooie films van grote studio's als Disney, Dreamworks, Marvel, Sony en Universal alsook van diverse onafhankelijke Europese filmdistributeurs.

 

Gift Cards & Vouchers meJane Pathe-Thuis
Regio Benelux.
Je hoeft niet in Nederland te zijn om een account aan te kunnen maken. meJane is beschikbaar in België, Nederland en Luxemburg. Daarnaast is je account overal in de EU te gebruiken.
Nederland.
Je moet in Nederland een account aanmaken.
Restwaarde Filmtegoed Behoud van restwaarde.
Je rekent bij meJane de daadwerkelijke prijs af van de film en niet per eenheid 'film'. Zo kun je meer films bekijken met hetzelfde tegoed. Houd je dan nog tegoed over, dan blijft dat behouden in je account. Waar een voucher bij andere filmdiensten 1 film is, is dat bij meJane 2 films én houd je nog saldo over! Bij vouchers met meer tegoed loopt dit verschil verder op!
1 voucher = 1 film.
ongeacht het tarief van de film.
Bonus Tegoed Je ontvangt 'bonus'-tegoed per voucher.
De maximale waarde bij andere filmdiensten is vaak €5,99. Bij meJane heeft de voucher een waarde van €6,50 tegen hetzelfde inkooptarief. Ook hier geldt, bij duurdere vouchers komt er meer 'bonus'-tegoed bij.
Geen
Welkomstpagina Partner Met een eigen landingspagina heet je werknemers of relaties extra welkom. De tekst, foto's en de video kan natuurlijk worden aangepast. Geen
Filmcatalogus Het filmaanbod bestaat uit de nieuwste blockbusters, klassiekers, award winnaars en onontdekte verhalen uit de hele wereld. Films van grote studio's als Disney, Dreamworks, Marvel, Sony en Universal alsook van diverse onafhankelijke Europese filmdistributeurs. Daarnaast biedt meJane veel bonuscontent zoals 'behind the scenes' en soundtracks. Vergelijkbaar maar zonder bonuscontent en geen soundtracks.
Beschikbaarheid Op alle grote merken SmartTV's zoals Samsung, LGE, Philips, Sony en AndroidTV's. Sticks zoals GoogleTV, Chromecast, AirPlay en Amazon FireStick. Mobiele Apps, PC, Mac, xBox en Playstation en Meta Quest VR. Vergelijkbaar maar zonder 3D films op VR.
loading