Clean (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Traumareinigers maken ruimtes schoon die niemand anders wil aanraken - woningen van mensen met een verzamelwoede, meth-labs,...
Clean

Clean

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 31 min

Traumareinigers maken ruimtes schoon die niemand anders wil aanraken - woningen van mensen met een verzamelwoede, meth-labs, plaatsen van moorden, sterfgevallen en zelfmoorden. Ze maken de huizen schoon van de meest kwetsbare mensen in de samenleving - de verwaarloosden, de eenzamen, de verslaafden en de geesteszieken. Wanneer Sandra Pankhurst door ziekte haar geliefde reinigingsbedrijf moet verlaten, moet ze haar traumatische verleden onder ogen zien en op zoek gaan naar haar biologische moeder. Ondertussen benaderen haar medewerkers dit moeilijke werk met kameraadschap en humor, en brengen ze hun cliënten hoop ondanks dat ze zelf een trauma met zich meedragen.

Schoonmaakwerk Medeleven Realiteit Traumareiniging Verwaarloosde woningen Melbourne

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading