8ce8b102d40392a688f8c04b3cd6cae0
Nieuwste reviews (Pagina 59) | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Reviews

De laatste door bezoekers van deze website geschreven reviews lees je hier!

Per pagina
Schrijf review Filminfo
Fantastic Four

Fantastic Four

Datum review:
14-02-2016

Geschreven door:
Geert


2 jongeren slagen erin om dingen te teleporteren naar een andere dimensie of universum. Ze krijgen de middelen om hun experiment uit te breiden. Zelfverzekerd teleporteert het team zichzelf naar de vreemde planeet. Wanneer het misgaat moeten ze iemand achterlaten en zij die terugkomen hebben bijzondere gaven gekregen. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.De film kan echter niet overtuigen en ik vind het een zeer zwakke remake, geen spanning, vlakke personages en weinig inhoud. Zelfs de special effects kunnen de film niet redden en 'the endbattle' is snel voorbij. Gemiste kans.

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Schrijf review Filminfo
The Maze Runner: The Scorch Trials

The Maze Runner: The Scorch Trials

Datum review:
13-02-2016

Geschreven door:
Geert


Ik was aangenaam verrast met dit sterke 2e deel van de MazeRunner-saga.De eerste film vond ik maar niets, maar hier zit meer structuur in en het verhaal krijgt meer vorm, iets wat in de eerste film ontbrak vond ik. De bevrijdde jongeren komen al snel te weten dat ze nog steeds het bezit zijn van Wicked en voelen zich bedrogen.Opnieuw verzetten ze zich en trachten te ontsnappen aan de experimenten, maar dat is niet zonder gevaar.De film kent een goede vaart, spanning, en je krijgt meer inzicht in het wat en waarom.Het einde zorgt nog voor een straffe wending,dus spannend uitkijken naar deel 3.

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(1)
(0)
Reviewactie

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!