34609bdc08a07ace4e1526bbb1777673
Veelgestelde vragen - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
SysteemcheckControleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
E-mailIndien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.

Algemeen

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/116/?faqsid=3#3
Is meJane.com gratis?
Sommige diensten wel, sommige niet. Het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige multimediatoepassingen kost veel geld. Er is vaak een heel team van mensen betrokken bij een productie. meJane.com moet op haar beurt betalen om bijvoorbeeld muziek of films te kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de auteursrechten. Om het aanbod op de computer, TV of telefoon te krijgen, zijn doorlopend investeringen nodig in ons netwerk. Deze systemen moeten ook onderhouden en telkens verbeterd worden om de beschikbaarheid te kunnen garanderen. Daarnaast heeft meJane.com de dagelijkse kosten zoals ieder bedrijf die heeft.
Toon alle informatie in deze categorie

Betalingen

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/116/?faqsid=292#292
Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?
Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief BTW.
Toon alle informatie in deze categorie

Films

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/116/?faqsid=75#75
Kan ik films bekijken vanuit het buitenland?
Het is alleen mogelijk films te bekijken vanuit Nederland en BelgiŽ. Klik in het betaalscherm op de Belgische vlag indien je uit BelgiŽ komt. De voor BelgiŽ geschikte betaalmethodes worden dan getoond.
Toon alle informatie in deze categorie

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!