0dd1bc593a91620daecf7723d2235624
Veelgestelde vragen - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
SysteemcheckControleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
E-mailIndien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.

Betalingen

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=28#28
Hoe kan ik betalen?
Er kan gebruik gemaakt worden van diverse betaalmethodes. Welke methodes per dienst beschikbaar zijn kan variëren. Nadat er een keuze voor een betaalmethode is gemaakt, worden er een aantal gegevens gevraagd die per betaalmethode verschillend zijn. Wij maken gebruik van onderstaande betaalmethodes:

Automatische Incasso Automatische incasso nl be
De kosten voor deze video worden bijgeschreven op je factuur die maandelijks wordt geïncasseerd.
Moviepoints Moviepoints nl be
Een prepaid tegoed waarmee je met korting films kijkt. Bij de aanschaf ontvang je namelijk altijd gratis extra Moviepoints! Hoe meer Moviepoints je koopt, hoe meer gratis Moviepoints je ontvangt. 1 Moviepoint is gelijk aan € 0,50. Moviepoints koop je met de computer op www.moviemaxonline.eu -> Mijn gegevens -> Moviepoints kopen. Na aanschaf verschijnen de Moviepoints in je persoonlijke MovieMAX account en kun je deze gebruiken om zowel in onze apps als op de website films te huren.
telefoon Per telefoon nl be
Bel naar een 090X-betaalnummer totdat het huurtarief is bereikt. De verbinding wordt automatisch verbroken zodra het saldo is bereikt. Dit kan zowel vanaf een vast als een mobiel toestel.
Ideal iDeal nl
Betaal direct via je ABN Amro, Rabobank, ING, SNS bank of ING Bank rekening. iDeal is de nieuwe standaard voor internet bankieren in Nederland. Klik hier voor meer informatie over iDeal.
Creditcard Creditcard nl
Betaal via je VISA, Eurocard, Mastercard of American Express card.
PayPal PayPal nl be
PayPal is een online betaalservice waarmee artikelen op duizenden online winkels veilig, eenvoudig en snel worden betaald.
Paysafecard Paysafecard nl be
De Paysafecard is een prepaid kaart waarmee u kunt betalen bij talloze webwinkels. U heeft geen bankrekening of creditcard nodig. Klik hier voor meer informatie.
SMS Per SMS nl
De kosten voor de video worden betaald via een of meerdere verstuurde en/of ontvangen SMS berichten.
KBC be
KBC-Online-abonnees betalen op een snelle, eenvoudige en vooral heel veilige manier online.
CBC CBC be
Les abonnées de CBC-Online peuvent payer en ligne de manière entièrement automatique avec rapidité, facilité et, surtout, en toute sécurité.
Bancontact/Mister Cash Bancontact/Mister Cash be
Betaal direct via Atos Online - Banksys.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=30#30
Kan ik zien uit welke kosten mijn factuur is opgebouwd?
Ja, de specificatie van de factuur is te bekijken op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Facturen.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=292#292
Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?
Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief BTW.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=223#223
Wat is SSL?
Persoonlijke gegevens en betalingen zijn veilig op deze website. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). SSL zorgt dat vertrouwelijke informatie gecodeerd is met een sleutel die alleen op deze website en de gebruikte computer bekend is.

SSLEen beveiligde verbinding begint altijd met https:// óf de term SSL komt voor op de pagina. Een https-pagina is tevens te herkennen aan een (gedeeltelijke) groene kleurverandering in de browserbalk en eventueel aan de toevoeging van een afbeelding van een gesloten hangslot.

Door op het hangslot te klikken worden de details van het security certificaat getoond, zoals de eigenaar van de site. Die is in dit geval Movies on Demand B.V. Controleer eventueel de details en de geldigheid.

SSLOp deze website wordt gewerkt met Globalsign en Networking4all. Deze laatste partij heeft nog een extra controle ingebouwd wanneer men in een beveiligd gedeelte komt, er verschijnt dan een groene driehoek rechtsboven op het scherm. Door hier op te klikken is de geldigheid en werking van de beveiliging te controleren.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=225#225
Zijn mijn betalingen veilig?
Ja, de betalingen op deze website zijn veilig. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Klik hier voor meer informatie over SSL.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/6/?faqsid=227#227
Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, uw persoonlijke gegevens en betalingen op deze website zijn veilig. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Klik hier voor meer informatie over SSL.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!