f1b035b71ef5f8e1e7c1d6c0c5032faa
Veelgestelde vragen - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
SysteemcheckControleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
E-mailIndien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.

Account

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=8#8
Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?
Wij houden je regelmatig op de hoogte van het laatste filmnieuws, filmtips, acties en aanbiedingen dmv een digitale nieuwsbrief.

Wanneer je je hebt aangemeld op de website, krijg je de nieuwsbrief automatisch via e-mail toegezonden. Wil je de nieuwsbrief ontvangen maar heb je nog geen account, meld je dan eerst (gratis) even aan.

Om je af te melden voor de nieuwsbrief klik je op de afmeldlink die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat. Je kunt je ook afmelden op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=12#12
Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden kan door op 'Aanmelden' bovenaan de website of 'Login' in de app te klikken. Klik daarna op 'Registreren'. De aanvraag wordt direct verwerkt en bevestigd per e-mail.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=575#575
Ik ben mijn toegangscode / inloggegevens vergeten.
Een nieuwe toegangscode kan aangemaakt worden op deze pagina. Vul het e-mailadres in dat is opgegeven bij registratie. Naar dat adres wordt een e-mail gestuurd met een link naar een tijdelijke pagina. Op die pagina kan een nieuwe toegangscode aangemaakt worden.
Ben je het gebruikte e-mailadres vergeten? Stuur dan een bericht via Klantenservice -> Contact.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=338#338
Ik heb geen e-mail met een bevestigingslink voor aanmelding ontvangen.
Soms komt de e-mail met de bevestigingslink voor aanmelding in de SPAM map van de e-mail inbox terecht. Controleer de SPAM map.

Zit de e-mail niet in de SPAM map, neem dan contact met ons op via Klantenservice -> Contact. Soms worden onze e-mails geweigerd door een provider. Wij activeren het account dan handmatig.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=846#846
Hoe kan ik mijn account sluiten?
Indien je een probleem ondervindt of je bent ergens ontevreden over, dan verzoeken wij je eerst contact op te nemen met onze klantenservice via Klantenservice -> Contact. Wij helpen je graag de dienst werkend te krijgen.

Als je je account wilt sluiten, dan kun je dit laten weten aan onze klantenservice.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=16#16
Hoe kan ik uitloggen en waarom zou ik dat doen?
Door rechtsboven in het scherm op 'Uitloggen' te klikken wordt er uitgelogd. Door uit te loggen kan een account niet door andere gebruikers van je computer gebruikt worden. Wanneer de browser volledig gesloten wordt, wordt er automatisch uitgelogd.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=128#128
Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Abonnementen zijn op te zeggen door een bericht te sturen via het contactformulier op de website: Klantenservice -> Contact.
Via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Abonnementen is te zien tot wanneer het abonnement loopt en welke opzegtermijn van toepassing is. Een abonnement dat betaald wordt met PayPal kunt u zelf opzeggen in uw PayPal account. Log in op www.paypal.nl. Klik nu op het radertje rechtsboven (profiel). Op de pagina die verschijnt klikt u rechtsonder op 'Vooraf goedgekeurde betalingen'. Hier kunt u het abonnement stopzetten.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=127#127
Ik ga verhuizen. Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?
Het lidmaatschap blijft gewoon bestaan. De adresgegevens kunnen worden aangepast op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=222#222
Kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
Ja, deze kan gewijzigd worden op onze website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> E-mailadres wijzigen.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=124#124
Kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Ja, deze kunnen gewijzigd worden op onze website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=123#123
Kan ik mijn toegangscode wijzigen?
Ja, deze kan gewijzigd worden op onze website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=126#126
Kan ik zien tot wanneer mijn abonnement loopt?
Ja, deze informatie is zichtbaar via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Abonnementen.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=125#125
Kan ik zien welke abonnementen ik heb afgesloten?
Ja, deze informatie is zichtbaar op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Abonnementen.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=13#13
Moet ik mij aanmelden om gebruik te maken van de diensten op de website?
Niet altijd. Het hangt ervan af van welke dienst(en) je gebruik wilt maken. Wil je bijvoorbeeld enkel films kijken, dan heb je daarvoor niet perse een account nodig. Wanneer je echter films huurt via een account, dan kunnen wij een betere service verlenen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, en wanneer er problemen optreden bij bijvoorbeeld het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn. Ook wanneer je een abonnementsdienst af wilt sluiten is een account vereist.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=15#15
Waarom en wanneer moet ik inloggen?
Je dient in te loggen op de website wanneer je gebruik wilt maken van diensten waar een account voor nodig is. Door in te loggen "weet" de website bijvoorbeeld welke films jij hebt gehuurd en/of welke abonnementen jij hebt afgesloten.
Je hoeft niet voor alle diensten in te loggen. Films kun je ook bestellen zonder ingelogd te zijn. Je kunt dan echter niet afrekenen dmv automatische incasso.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=223#223
Wat is SSL?
Persoonlijke gegevens en betalingen zijn veilig op deze website. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). SSL zorgt dat vertrouwelijke informatie gecodeerd is met een sleutel die alleen op deze website en de gebruikte computer bekend is.

SSLEen beveiligde verbinding begint altijd met https:// óf de term SSL komt voor op de pagina. Een https-pagina is tevens te herkennen aan een (gedeeltelijke) groene kleurverandering in de browserbalk en eventueel aan de toevoeging van een afbeelding van een gesloten hangslot.

Door op het hangslot te klikken worden de details van het security certificaat getoond, zoals de eigenaar van de site. Die is in dit geval Movies on Demand B.V. Controleer eventueel de details en de geldigheid.

SSLOp deze website wordt gewerkt met Globalsign en Networking4all. Deze laatste partij heeft nog een extra controle ingebouwd wanneer men in een beveiligd gedeelte komt, er verschijnt dan een groene driehoek rechtsboven op het scherm. Door hier op te klikken is de geldigheid en werking van de beveiliging te controleren.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/4/?faqsid=227#227
Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, uw persoonlijke gegevens en betalingen op deze website zijn veilig. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Klik hier voor meer informatie over SSL.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!