ec1093fe1626f25b1845d04dd6f55dd2
Veelgestelde vragen - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
SysteemcheckControleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
E-mailIndien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.

Algemeen

https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=8#8
Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?
Wij houden je regelmatig op de hoogte van het laatste filmnieuws, filmtips, acties en aanbiedingen dmv een digitale nieuwsbrief.

Wanneer je je hebt aangemeld op de website, krijg je de nieuwsbrief automatisch via e-mail toegezonden. Wil je de nieuwsbrief ontvangen maar heb je nog geen account, meld je dan eerst (gratis) even aan.

Om je af te melden voor de nieuwsbrief klik je op de afmeldlink die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat. Je kunt je ook afmelden op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=575#575
Ik ben mijn toegangscode / inloggegevens vergeten.
Een nieuwe toegangscode kan aangemaakt worden op deze pagina. Vul het e-mailadres in dat is opgegeven bij registratie. Naar dat adres wordt een e-mail gestuurd met een link naar een tijdelijke pagina. Op die pagina kan een nieuwe toegangscode aangemaakt worden.
Ben je het gebruikte e-mailadres vergeten? Stuur dan een bericht via Klantenservice -> Contact.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=547#547
Ik heb een film besteld zonder een account en wil de film later opnieuw kunnen kijken
Als de film besteld is zonder ingelogd te zijn met een account, dan kan de film worden gestart binnen de huurperiode door de film opnieuw op te zoeken via de website. Dit kan alleen met dezelfde computer en internet browser waarmee ook de film is besteld. Als dit niet lukt, kunnen wij de bestelling opzoeken en alsnog beschikbaar maken via een account. Heb je nog geen account, dan kan je die hier gratis aanmaken.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=3#3
Is meJane.com gratis?
Sommige diensten wel, sommige niet. Het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige multimediatoepassingen kost veel geld. Er is vaak een heel team van mensen betrokken bij een productie. meJane.com moet op haar beurt betalen om bijvoorbeeld muziek of films te kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de auteursrechten. Om het aanbod op de computer, TV of telefoon te krijgen, zijn doorlopend investeringen nodig in ons netwerk. Deze systemen moeten ook onderhouden en telkens verbeterd worden om de beschikbaarheid te kunnen garanderen. Daarnaast heeft meJane.com de dagelijkse kosten zoals ieder bedrijf die heeft.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=4#4
Waar moeten mijn computer en internetverbinding aan voldoen?
Om direct te controleren of jouw computer voldoet aan de aanbevolen configuratie om van de diensten op deze website gebruik te kunnen maken, kun je de systeemcheck doen: Klantenservice -> Systeemcheck.

Voor een PC gelden de volgende voorwaarden:

PC met Microsoft WindowsTen minste 256 MB RAM Acceptatie van cookies Flash moet ge´nstalleerd zijn en up to dateInternetsnelheid 2500 Kbps of hoger
Voor een Macintosh gelden de volgende voorwaarden:

Ten minste een Intel Core Duo 1.83-gigahertz (GHz) processor en minimaal 512 MB RAM Acceptatie van cookies Internetsnelheid 2500 Kbps of hoger
Tips: Stel de schermresolutie in op minimaal 1024 x 768 pixels met tenminste 16 bit kleuren. Gebruik daarnaast een goede video-en geluidskaart voor optimaal beeld en geluid.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=1#1
Wat is meJane.com?
meJane.com is een entertainmentwebsite voor mensen met een breedband internetverbinding. Op de website is een ruim assortiment aan filmtrailers, films en andere diensten te vinden. meJane.com biedt een Video On Demand (films-op-aanvraag) dienst. De film kan direct op de computer (Windows of Mac) worden afgespeeld. Als de computer gekoppeld is aan de televisie kunnen de films ook hierop worden bekeken. Voor meer informatie over het afspelen van films op de tv ga je naar naar Klantenservice -> meJane.com op je TV.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=304#304
Wat is de klachtenprocedure?
Een goede kwalitatieve dienstverlening is ons streven. Het kan helaas voorkomen dat de dienstverlening niet aan de verwachting voldoet en er een klacht is. Hier wensen wij professioneel mee om te gaan en hopelijk leidt het voor zowel de klant als voor ons tot verbetering van de dienstverlening.

Bij een klacht betreffende het afspelen van films raden wij aan altijd eerst de Veelgestelde vragen door te nemen. Deze zijn te vinden op de website via Klantenservice -> Veelgestelde vragen. Veel technische problemen zijn eenvoudig op te lossen door bijvoorbeeld het aanpassen van een instelling in de browser.

Is dit niet het geval dan kan de klacht ingevuld worden op het contactformulier op de website via Klantenservice -> Contact. Door alle velden in het formulier zorgvuldig in te vullen kan de klacht optimaal behandeld worden. Tevens worden er tijdens het insturen van dit formulier enkele technische gegevens van de gebruikte computer meegezonden, zodat een klacht van technische aard nog beter te behandelen is.

De klacht wordt na binnenkomst behandeld door een van onze medewerkers van de klantenservice. Wij streven ernaar een binnengekomen klacht inhoudelijk binnen 1 dag te beantwoorden. Bij grote drukte kan dit oplopen tot uiterlijk 14 dagen. Worden er aanvullende vragen gesteld of is de klacht niet afdoende behandeld, beantwoord dan de e-mail (met 'reply' of 'beantwoorden'), stuur geen nieuwe e-mail.
https://www.mejane.com/klantenservice/informatie/110/2/?faqsid=223#223
Wat is SSL?
Persoonlijke gegevens en betalingen zijn veilig op deze website. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). SSL zorgt dat vertrouwelijke informatie gecodeerd is met een sleutel die alleen op deze website en de gebruikte computer bekend is.

SSLEen beveiligde verbinding begint altijd met https:// ˇf de term SSL komt voor op de pagina. Een https-pagina is tevens te herkennen aan een (gedeeltelijke) groene kleurverandering in de browserbalk en eventueel aan de toevoeging van een afbeelding van een gesloten hangslot.

Door op het hangslot te klikken worden de details van het security certificaat getoond, zoals de eigenaar van de site. Die is in dit geval Movies on Demand B.V. Controleer eventueel de details en de geldigheid.

SSLOp deze website wordt gewerkt met Globalsign en Networking4all. Deze laatste partij heeft nog een extra controle ingebouwd wanneer men in een beveiligd gedeelte komt, er verschijnt dan een groene driehoek rechtsboven op het scherm. Door hier op te klikken is de geldigheid en werking van de beveiliging te controleren.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!