Films op je tv via doe het zelf - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
S-Video kabel

S-Video aansluiting


Wanneer de aansluiting op de videokaart een S-Video (4 pinnen) betreft, dan kan de computer eenvoudig aan de tv gekoppeld worden middels een S-Video kabeltje. Deze zijn goedkoop en verkrijgbaar in elke electronica zaak.

Let op: De tv dient echter ook een S-Video ingang te hebben! Heeft de tv geen S-Video ingang maar wel een Europese SCART aansluiting, dan is in een electronica winkel een aparte adapter te kopen met daarin een S-Video ingang. Kijk echter eerst in het boekje van de tv, want niet elke SCART aansluiting ondersteunt S-Video. Heeft de tv meerdere SCART-aansluitingen dan is het mogelijk dat er maar enkele S-Video compatibel zijn.

Scart adapterGeluid
Een S-Video kabeltje brengt enkel het beeld naar de tv. Voor het aansluiten van het geluid kan deze handleiding toegepast worden.

Raadpleeg bij problemen de problemen sectie.

Verhoogd gebruiksgemak
Je kunt het gebruiksgemak nog verder vergroten door gebruik te maken van een wireless toetsenbord en muis. Of nog beter, door gebruik te maken van een infrarood afstandsbediening. Hierin kun je zelf aangeven welke computerfuncties aangeroepen moeten worden bij het indrukken van welke toets. Vraag hiernaar in de electronica winkel!

Draadloos kijken
Staat je tv te ver weg en heb je geen zin in al die kabels? Met een zender aan de kant van de computer en een ontvanger bij de tv, kan je draadloos een verbinding aanleggen. Vraag in de electronica winkel naar meer informatie.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!