Films op je tv via doe het zelf - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
Composite kabel

Composite Video aansluiting


Als de videokaart een Composite aansluiting heeft, en de tv ook, dan kan de computer aan de tv gekoppeld worden met een Composite Video kabeltje. Deze zijn verkrijgbaar in een electronica winkel.

Heeft de computer een S-Video aansluiting en de tv een Composiet aansluiting, dan kan er gebruik gemaakt worden van een S-Video to Composit Video Converter kabeltje. Heeft de tv geen Composit ingang maar wel een Europese SCART aansluiting, dan is in een electronica winkel een aparte adapter te kopen met daarin een composit video adapter.

Geluid
Een composite kabeltje brengt enkel het beeld naar de tv. Voor het aansluiten van het geluid kan deze handleiding toegepast worden.

Raadpleeg bij problemen de problemen sectie.
Composite Converter
Verhoogd gebruiksgemak
Je kunt het gebruiksgemak nog verder vergroten door gebruik te maken van een wireless toetsenbord en muis. Of nog beter, door gebruik te maken van een infrarood afstandsbediening. Hierin kun je zelf aangeven welke computerfuncties aangeroepen moeten worden bij het indrukken van welke toets. Vraag hiernaar in de electronica winkel!

Draadloos kijken
Staat je tv te ver weg en heb je geen zin in al die kabels? Met een zender aan de kant van de computer en een ontvanger bij de tv, kan je draadloos een verbinding aanleggen. Vraag in de electronica winkel naar meer informatie.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!