Films op je tv via doe het zelf - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden
HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface)


Moderne tv's hebben vaak een monitor ingang (DVI of HDMI) zodat je je computer ook digitaal kunt aansluiten. Het digitale signaal geeft een hogere kwaliteit dan S-Video of VGA. HDMI transporteert het audio én videosignaal, hiermee bereik je de hoogste kwaliteit van je computer naar je tv. De nieuwste computers kunnen uitgerust zijn met een HDMI poort. Met een HDMI kabel kan de computer op de tv aangesloten worden. Deze zijn verkrijgbaar in een electronica winkel. HDMI is compatible met DVI.

Raadpleeg bij problemen de problemen sectie.

Verhoogd gebruiksgemak
Je kunt het gebruiksgemak nog verder vergroten door gebruik te maken van een wireless toetsenbord en muis. Of nog beter, door gebruik te maken van een infrarood afstandsbediening. Hierin kun je zelf aangeven welke computerfuncties aangeroepen moeten worden bij het indrukken van welke toets. Vraag hiernaar in de electronica winkel!

Draadloos kijken
Staat je tv te ver weg en heb je geen zin in al die kabels? Met een zender aan de kant van de computer en een ontvanger bij de tv, kan je draadloos een verbinding aanleggen. Vraag in de electronica winkel naar meer informatie.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!