Nieuwste reviews (Pagina 59) | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Reviews

De laatste door bezoekers van deze website geschreven reviews lees je hier!

Per pagina
Schrijf review Filminfo
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Datum review:
13-10-2015

Geschreven door:
Gerard


Het boek is mooier.Honderd keer. Het acteerwerk doet denken aan de overgang van stomme naar sprekende films. Overdreven mimiek die boosheid, verbazing, blijheid, opluchting en weet ik wat voor emoties moet ondersteunen. De belichting te overdreven en de animaties te zichtbaar en acties als in tekenfilms. De tot vervelens toe dramatische vioolmuziek. In de ban van de Ring was adembenemend maar de Hobbit trilogie daar zou Tolkien zich voor omdraaien in zijn graf. Peter Jackson faalt hier nogal. Wat een drama Queen film.

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(1)
Schrijf review Filminfo
Jurassic Park III

Jurassic Park III

Datum review:
13-10-2015

Geschreven door:
Nicole


Jurassic Park 3 is een Amerikaanse SF avonturen film uit 2001 en is de opvolger van Jurassic Park en Jurassic Park-Lost World. De film is geproduceerd door Steven Spielberg en geregisseerd door Joe Johnston. In dit 3de deel wordt paleontoloog Alan Grant (acteur Sam Neill) die we ook zagen in het eerste deel, onder valse voorwaarde mee genomen naar het eiland 'Site B'. Dit deel is erg goed, prachtige visual en special effecten, hoop actie, spanning gecombineerd met af en toe wat humor. De dinosaurussen zien er waanzinnig goed uit, wat mooi is dat het nostalgische uit deel 1 erin blijft! Top!

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Reviewactie

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!