Nieuwste reviews (Pagina 59) | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Reviews

De laatste door bezoekers van deze website geschreven reviews lees je hier!

Per pagina
Schrijf review Filminfo
Jurassic Park III

Jurassic Park III

Datum review:
13-10-2015

Geschreven door:
Nicole


Jurassic Park 3 is een Amerikaanse SF avonturen film uit 2001 en is de opvolger van Jurassic Park en Jurassic Park-Lost World. De film is geproduceerd door Steven Spielberg en geregisseerd door Joe Johnston. In dit 3de deel wordt paleontoloog Alan Grant (acteur Sam Neill) die we ook zagen in het eerste deel, onder valse voorwaarde mee genomen naar het eiland 'Site B'. Dit deel is erg goed, prachtige visual en special effecten, hoop actie, spanning gecombineerd met af en toe wat humor. De dinosaurussen zien er waanzinnig goed uit, wat mooi is dat het nostalgische uit deel 1 erin blijft! Top!

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Schrijf review Filminfo
Jurassic Park

Jurassic Park

Datum review:
12-10-2015

Geschreven door:
Nicole


Jurassic Park is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1993, geregisseerd door Steven Spielberg. De film is gemaakt naar het gelijknamige boek van Michael Crichton. Deze film valt ook zeker onder een van de beste geregisseerde avonturen film allertijden van Steven Spielberg, hij won met dit eerste deel zelfs 20 awards, wat zeer terecht is. Spielberg weet samen met zijn producers een uitstekend resultaat neer te zetten met mooie visual en special effecten zonder de technische hoogstandjes van deze tijd. Erg goede cast, goed verhaal, kortom het is en blijft een perfecte klassieker!

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Reviewactie

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!