Nieuwste reviews (Pagina 59) | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Reviews

De laatste door bezoekers van deze website geschreven reviews lees je hier!

Per pagina
Schrijf review Filminfo
Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Datum review:
27-12-2015

Geschreven door:
Diana


Ik heb genoten van de eerste minuut tot de laatste seconde in deze wederom geweldige Avengers film. De special affecten zijn uiteraard weer prachtig en de dialogen gevat en scherp. Het verhaal blijft weer boeien en ook al verwacht je dat alles goed komt blijft het spannend. De verschillende types krijgen meer diepte en achtergrond en geeft een verassende draai aan deze aflevering. De superhelden krijgen het zwaar te verduren door een verassende ontwikkeling in het verhaal. Het einde is imposant en groots zoals het hoort. De acteurs zijn nog steeds geloofwaardig in hun rollen.

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Schrijf review Filminfo
Mission Impossible - Rogue Nation

Mission Impossible - Rogue Nation

Datum review:
22-12-2015

Geschreven door:
Geert


Echt een zalige MI film. Top actie, goede acteurs, hier en daar de nodige humor en alles snel gefilmd en magnifiek in beeld gebracht. Ook het verhaal is heel sterk en de stunts zijn fenomenaal en zoals altijd hier en daar met korreltje zout te nemen. The Syndicate is een organisatie die door inmenging op alle vlakken, het gebeuren in de wereld orchrestreert. Wanneer ze het IMF aanvallen met een aanslag op Ethan Hunt zetten ze een groot kat- en muisspel in werking waarbij beide kanten de nodige offers zullen moeten brengen. Zeer knappe film in de MI-reeks.

Lees meer reviews over deze film
eens of oneens?
(0)
(0)
Reviewactie

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!