Learning to Drive online kijken / downloaden: Wendy, een vurige literaire recensente uit Manhattan, werd net door haar man in de steek gelaten voor een andere vrouw. Darwan is een vriendelijke taxichauffeur uit India die op het punt staat uitgehuwelijkt te worden. Wendy wil terug onafhankelijk worden, maar stuit op een probleem dat veel geboren en getogen New Yorkers kennen: ze heeft nooit leren rijden. Wanneer Wendy Darwan inhuurt voor rijlessen, lijkt het vreemd genoeg te klikken tussen haar uiteenvallende leven en zijn kalme ingetogenheid. - Learning to Drive
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Learning to Drive
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Learning to Drive

Wendy, een vurige literaire recensente uit Manhattan, werd net door haar man in de steek gelaten voor een andere vrouw. Darwan is een vriendelijke taxichauffeur uit India die op het punt staat uitgehuwelijkt te worden. Wendy wil terug onafhankelijk worden, maar stuit op een probleem dat veel geboren en getogen New Yorkers kennen: ze heeft nooit leren rijden. Wanneer Wendy Darwan inhuurt voor rijlessen, lijkt het vreemd genoeg te klikken tussen haar uiteenvallende leven en zijn kalme ingetogenheid.
Waardering:
Acteurs: Patricia Clarkson, Ben Kingsley, Jake Weber
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!